Az Unio legkevésbé korrupt országa, Dánia elvi okokból nem szándékozik csatlakozni az uniós ügyészséghez. Az Unió második legkorruptabb országa, Magyarország szintén ...
Tovább is olvastam...a "volna" még feltételes mód, volt a komcsi rendszerben, mikor tanultam.A "Soros"-terv és a többi fake propaganda persze nem probléma. Szomorú világ jön.
Még engem is kiver a víz, ha belegondolok, hogy ezt holmi EU-s ügyészek kezdik vizsgálni. Pampa, ne engedjük, hogy EU-s ügyészek vizsgálják az ügyeinket!
Csak tudod az a gond ezzel, hogy ez jelenleg is működik. Tolmáccsal, fordítóval. Napi rutin. Annyi csak a különbség, hogy egyik osrszágnak kérnie kell ezt a másiktól, és nincs olyan, hogy beleszól a vizsgálat menetébe. Az EU-s ügyészség felállításával annyi változik, hogy a jövőben kiterjetteb hatáskörrel és nyomozati jogkörrel ruháznák fel az EU-s ügyészeket.
Még azt mondanák, hogy pl. korrupció volt, amikor Lázár Jani és Viktor veje leegyeztették a hódmezővásárhelyi közvilágítási projektet." . Látom "bátor" ember vagy, hogy ezt TÉNYKÉNT leírod!
Így van. Az OLAF így is összegyűjtötte az adatokat, csak vádat nem tud emelni a hiányzó jogkörre miatt. Angolul vagy más nyelven már cask technikai kérdés.
Az ügyészek nem hoznak ítéletet! Az a magyar bíróság hozza meg. De az itt a gond, hogy ezek az EU-s ügyészek nyomozati jogkörrel vennének részt az ügyek vizsgálatában. Még azt mondanák, hogy pl. korrupció volt, amikor Lázár Jani és Viktor veje leegyeztették a hódmezővásárhelyi közvilágítási projektet. Tudod, még a pályázat kiírása előtt. És miért ne mondhatta volna meg Viktor veje azt, hogy mit kell a pályázatba beleírni, hogy azt biztosan Ő nyerje? Ez miért korrupció?
Több eu-s pénz jutna a zembereknek és kevesebb lőrincéknek. Lehet, hogy neked is jutott volna napelemes rendszer a háztetődre, de sajnos lázár úgy döntött, hogy csak középületekre ad visszanemtéritendő eu-s pénzt, megújuló energiarendszerek telepítésére.
Független EU-s ügyészség /népszavazási kezdeményezés
Ki írja alá?