Az IMF is azért lett kigolyózva innen mert nagyon figyelte a pénzt amit adott. Az EU-nak miért lenne kevesebb joga, ha elfogadjuk a pénzt és a szabályokat .
Egész jó TOLOD KÉT SZERVEZET(KÍSÉRŐ SZERVEZETI MINTA,OTT LENNE A HÁTUNK MÖGÖTT NEM KIS KÖLTSÉGGEL JÁRNA..Másik a BALOS ""ELFOGULT HAVEROM AHÁNY ASZTALT LÁT(SZAVAZAT BESZEDŐ PULT) AZ MINDENHOL ALÁÍR!!! Te mondom magad egyszer tudod bevinni NEM BAJ AZ,KELL AZ ALÁÍRÁS! nevet... Na ennyit a szavazat beszedésről..
Törölt felhasználó2019. 01. 12. 20:02
Előzmény:
törölt hozzászólás
Érdemes lenne elolvasni azt amiről írsz. Egy segítő kérdés: OLAF javaslat alapján kb hány büntetőeljárás indult Magyarországon?
Tegnap én is aláírtam a népszavazási kezdeményezést. Bár az elmúlt nyolc évben csak a kormány kérdéséről népszavazhattunk, mégis felemelő az az érzés, hogy a demokrácia némely eszközével, ha formálisan is, de még élhetünk. Aztán vagy rámküldi a hatalom a kigyúrt kopaszait vagy valamilyen más módon kaszálja el a népszavazási kezdeményezést. Ha korrupt lennék éa milliárdokat lopnék, akkor engem is zavarna bármilyen fék és ellensúly. Nálunk nincs korrupció? Dehogynincs!
Kozben zajlik az elet..3 surgossegi osztaly vezetejo allt fel, a feltetelek miatt..Soros keze lehet benne...A Corvinus alapjan fizetos lenne a felsooktatas /hozzatennem hogy most is az onkoltsegesek tartjak meg eletben/...es most mar az egeszsegugy zsiros reszet is a haverok kaphatjak, a kiegeszito biztositasokkal/ kozben meg leszavaztak a Vip ellatas megszunteteset a kepviseloknek..ez valami Eus osszeeskoves lehet/ Jah es vegre hazhoz jott egy diktator, nem kelkett kolcsin venni mas gepet...
Ha a 10%-nyi befizetésünkre gondolsz, hát az tényleg komoly "adminisztratív" eszköz. De csak az! :) (+ a büntetéseket el is felejtetted). A multikra is lehetne különadókat kivetni? Persze, a propaganda most is ezt mondja, de gondolj a tényleges gyakorlatra, vagy az autó(összeszerelő) multik megadóztatására, ha tökön akarjuk lőni magunkat. Aztán mi van még a "hosszú sor"-ban?
Nincs kedvem angol nyelvű szövegeket elemezni, de gondolom sehol nem írják, hogy az euroszkeptikus pártok (szélsőjobb) erősödésével az eu elnézőbb lesz a korrupcióval? A választóknak ők is azt tudják a legjobban eladni, hogy megvédik a befizetéseiket.
Független EU-s ügyészség /népszavazási kezdeményezés
Ki írja alá?