Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Megindult a kiszállás, a spekik mennek pannergybe, holnap még nagyobb lesz a mínusz.
Nagy szar ez a részvény.
Ecoval meg Otp-vel amit kerestem pannergybe raktam még időben úgyhogy ott is jön a nyerés.
igen...3 hónapja jöttem ki belőle...már bánom picit.,..
Itt üldögélek a Free-ben,és csak figyelek,hogy megy el mellettem a piac...igaz,senki nem kényszerített ide...:) minden mással szépen keresek,csak a Free szopat..
De már flusztrál...még nem döntöttem el,dobjam,vagy ne...csak ilyen forgalommal csak önteni tudnám ((::
Azért az megyeget...szépen...lassan már kezdem unni ezt az egyhelyben toporgást,és karbantartást a Free-nél...de leönteni nem akarom,úgyhogy mehetne már,ha lassan is...
Tanker!
Sajnos nem vagyok bennfentes, és már korábban sikerült eladtam a pakkom, de vissza szeretném venni. Szóval a jelenlegi helyzet nem jó, de igaz nekem nem is rossz.
Az a helyzet, hogy a reggeli emelkedésből is szép haszonnal lehetett volna visszavenni!!! Ez nem véletlen, csakúgy mint a Genesis... Sajna nem voltam gépnél, mert csak ezen a napon kereshettem volna kb 60e-t, csak a visszavétellel... hát ez van. De én nem panaszkodom, mert már így is szép haszonnal ülöka freeben, csak hát a szebb haszon olyan mint a szomszéd nője...
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace