Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
pozitív hír??? Graphisoft. jön egy hülye elemzés és már száguld is a papír... az a baj a Freenél, hogy nem spekipapír +++ és nem a mutyi irányítja. Nincs fölösleges rongyrázás, csak egy kicsi hír, hogy jó helyen van a pénzünk már nem ártana.
RFV is érdekes ma, bejelentették, hogy Gyergyóban elindult a távfűtés, ennek hatására már emelkedik is 4000 -> 4100 ...
sajna ott én az előző emelkedésben mindent kiszórtam.
Én már nem veszek, elég az 1000 db ami van, OTP , ECO ott keresek egy kis pénzt, és még egy két esős nap és pannergy-t veszek hosszabb távra.
Free-t majd akkor ha rossz lesz a Q3 és megy 1700 közelébe, de ez remélem nem következik be.
Könyv alapján látszott hogy nagy a különbség a vételi ár és az eladási ár között, ebben a helyzetben valószínű volt hogy az eladók leviszik az árat és szabadulnak a papírtól.
Hiába írunk itt bármit, ha egyszer a bux esik, otp 4-5% mínusz, akkor ezt is adni fogják.
Nekem egy picit meglepő az esés mértéke mert múlt héten jól tartotta magát, most meg egy nap alatt beesik. Reméljük megjön megint a vevő aki a múlt héten vett pár ezer darabot és egy picit felhúzza.
Remélem igazad lesz. Ránk férne egy kis emelkedés.
Könyvet lát valaki.
Portfolio.hu-n azt látom hogy legjobb vételi ajánlat 1900 Ft 1000 db. Ez komoly vagy valaki szórakozik?
Sajnos a táblázatot technikai okok miatt nem tudom prezentálni, de kb. szerdán megoldódnak a problémák e téren.
Azért szép. hogy a fórumozóknak már most majdnem 25k van a birtokukban!!!
Mos pár napig nem nagyon leszek gép közelben. Jó hétfőt mindenkinek!
Sziasztok!
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace