na megszüntettem a kirekesztő topicot itt a másik ..
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
Onnantól fogva h elbuktad a felét, NE azt nézd, hogy mennyit kell még visszatermelni, - mert túlzottan nagy kockázatot fogsz vállalni és a maradékot is bukod -, hanem a maradék tőkédnek megfelelő méretű pozit nyiss.
Nehéz megállni, tudom. Lassabban fog menni mint a bukót összehozni. Sokkal.
1 lotos pozik voltak és voltak közte 100 dolláros nyereségek szépen 200 al indítottam persze elején 20 dollár meg ilyenek csak kiderült hogy a demón engedett nagy lot-ot megjátszani élesbe ez nem így van ezért szerintem egy kicsit ámítás az egész
Forex és sokminden más is
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
átjárható nyugodtan az egyikből a másikba