Napizóknak megérte tegnap eldobálni, viszont aki közép távon spekulált annak szerintem nincs elveszve a fejsze.
Nem fog ez visszamenni 500 alá.
Jó, mindenki csinálhatott volna magának egy kis aprópénzt, de ezt most tegyük félre.
Egyenlőre a takarékos sztori nincs lefutva.
A posta sztori hasznát hamarosan meglátjuk.
Biztató, hogy az utolsó jelentésben már jelentősen elmozdult a veszteség a nulla irányába.
A meglebegtetett 2-4 bank kivonulása is hozhat valamit a konyhára.
Viszont a devizahiteles mizéria továbbra sincs megnyugtatóan rendezve és szerintem már választások előtt nem is lesz. Mintha a kormány rájött volna, hogy nincs megoldás rá, ezért tologatja az ügyet.
Emlékezzünk vissza, azt mondták, ha nov. 1-ig nem lépnek a bankok, akkor a kormány drasztikus lépésekhez folyamodik.
Lépett a kormány?
Nem fog ez visszamenni 500 alá.
Jó, mindenki csinálhatott volna magának egy kis aprópénzt, de ezt most tegyük félre.
Egyenlőre a takarékos sztori nincs lefutva.
A posta sztori hasznát hamarosan meglátjuk.
Biztató, hogy az utolsó jelentésben már jelentősen elmozdult a veszteség a nulla irányába.
A meglebegtetett 2-4 bank kivonulása is hozhat valamit a konyhára.
Viszont a devizahiteles mizéria továbbra sincs megnyugtatóan rendezve és szerintem már választások előtt nem is lesz. Mintha a kormány rájött volna, hogy nincs megoldás rá, ezért tologatja az ügyet.
Emlékezzünk vissza, azt mondták, ha nov. 1-ig nem lépnek a bankok, akkor a kormány drasztikus lépésekhez folyamodik.
Lépett a kormány?
FHB:Most vedd!