Én sem a kecsegtető osztalékfizetés miatti részvényvásárlásra gondoltam. Szimplán csak az írtam, hogy 2007-ben fizetett legutóbb osztalékot. Talán azért nem, mert nem volt miből, mert veszteséges volt az elmúlt években...
Egy Bearish Spinning Top lett a tegnapi nap gyertyája, ami erősen jelzi, hogy kezd kifulladni a papír. Kiegyenlítődtek tegnapra az erőviszonyok. Valamilyen konkrét hír kell napokon belül, ami támaszt ad a részvény árnak, olyan komoly információ, ha van, ami ilyen gyorsan beárazódott, vagy egyébként ha nem lesz ilyen, akkor indul a korrekció.
RSI
Naposon:96
Hetesen: 90
Havin: 63
Hetes charton nézve a 200 napos (695) Havin az 50 napos(735) mozgóátlag akasztotta meg az árfolyamot.
Nem hiszem Fhb részvényt a nagy többsége osztalék miatt venne,banki különadók,és beruházások miatt mért is lenne osztalék,ezt azért veszik mert egy duplázódás az árfolyamban bármikor benne lehet,még könnyen lehet most is,attól meg hogy a Mol,Otp,Richter ben legyen egy duplázódás hát nem igen kell tartani,szinte kizárt.Na ezért is vonzó ez a részvény és nem érzem baromi nagy kockázat lenne benne most,nagyon erős negatív nemzetközi hangulatban is lett több mint 8% ék plusz.Persze lehetnek benne meg ingások,de nem látszik hogy óriási trend fordulóval kelljen számolni.
Majd az elkövetkező hónapok eldöntik, hogy mennyire volt olcsó vagy drága ez a papír. A kereslet fogja meghatározni az árát elsősorban. Már pedig az utolsó osztalék fizetés 2007-ben volt...nem véletlenül
Vannak itt erős konkrétumok,pl Komoly Posta részesedés,nem értem mért gondolja bárki is 669 Ft on hú de milyen magasan lenne,inkább eddig volt túl olcsó.
FHB:Most vedd!