Otp - ben is érintett vagyok , olvasom is a fórumot egyre kevésbé . Nagyon sokat romlott a szinvonal , nyeretlen kétévesek osszák az észt . Ez régebben nem így volt .
Senkit nem akarok megbántani, de a legjobb iskolapélda az oti-s fórum. Mindent meglehet "tanulni", mit szabad és mit nem. Vannak nagyon értelmes és nagy tapasztalattal rendelkező tagok, de bizony vannak sokan 1-5 hónap "tapasztalattal", akik úgy gondolják mindent tudnak. Na ezt nem szabad!!!
Köszönöm! Korrekt választ kaptam, így elárulom, hogy végzettségemből eredően tanultam pszichológiát. Persze a szakmai vonalon is folyamatosan képzem magam, csak egyedül nehéz. Már úgy értem nincs kivel átbeszélnem a dolgokat.
Veled szemben van kb. 12 év előnyöm amitalán feljogosít arra , hogy azt mondjam jó úton haladhatsz ha kitartasz az eddigi elképzeléseid mellett.Legtöbbször azok idegeskednek akik áttéttel vagy más forró pézzel tőzsdéznek . Örök igazságnak mondható , hogy ami lemegy az fel is megy meg fordítva is igaz a tőzsdén .
Én, tavaly októberi kezdő vagyok. Januárban kitudtam szállni 132K bruttó nyereséggel és azt hittem milyen egyszerű ez. Aztán belevettem 2670-en az oti-ba és azóta is várok. Közben vettem lejjebb otit és jól szálltam ki belőle, lehet kicsit korán. Persze tudni kell, hogy olyan pénzzel vagyok bent, amit hosszútávon hagyhatok. Akkor kezdtem el a dolog lélektani oldalával is foglalkozni és megtanultam várni. Azóta voltak más tranzakcióim is, nem panaszkodom. Itt semmi nem igazán kiszámítható, de kapkodni nem szabad.
OTp -nek megint csak rossz hír 9,10 jobbra ennek ellenére még tartja magát . Talán már beárazódott . A mai helyzetbem egy elfogadható eredmény is jónak számít , amit én elvárok a cégtől , de asok rossz után lehetnek némi pozitivumok is .
Megírtad a lényeget , le és fel is kisebb az elmozdulás .Pozitív hír esetén azért láttam már komoly szányalást amit szerintem a jelenlegi árfolyammal kilehet bekkelni .
érdekes dolog ez,a 9%os esés rögtön esésbe forditja az fhb-t is ami esett mondjuk 5%-ot erre,de az otp duplázodása nem hatott rá.ezekszerint csak lefele tudja követni az otit ez nem tul jo hir:-)
persze tudom ez nem esett akkorát.
Kisebb mozgásokkal de mindig as OTP trendet követi .Mivel a nagyobbik bankpapir kb. 9 %-ot esett két nap alatt normális esetben itt sem várható el , hogy csak úgy szárnyalásba kezdjen ! Vegyük figyelembe azt is , hogy a fórumban nyilatkozók többsége inkább kis emelkedésben már dobná a csomagját , ami mindjárt a kezdeti emelkedés fékje lehet .Mindezek ellenére én közép távon jónak tartom a papirt és lehet , hogy a stabil emelkedéshez szükséges , hogy a beleadogató kisbüfiket kirázza valaki .
milyen magasra gondolsz?:-)600alatti mind ami van,én is raktam ki párat amikor küzdött 600 átvitelével,de sajna nem mindet.
türelmesen én soha nem tudok várni,akkor sem ha nyeröben vagyok,ilyenkor meg pláne nem.
FHB:Most vedd!