Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Sajnos csak ilyenre fussa! Olyan mint a Richter...Mindig az jut eszembe ha ránézek..Ott van a jelentésnapi up, aztán jól fejbe kólintották vissza a csatiba...https://ibb.co/J7H3Dkb
Ricsin nagyon gondolkodom, hogy mi legyen vele. Lehet, ha továbbra is marad ez a mozgás: reggel fel, délután le, akkor szép lassan napi maxoknál (megpróbálom eltalálni) eladogatom a TL41-eket és lent visszaveszem TL39-ből. OTP-t megfogadtam, hogy ha megint megindul 17k fölé, akkor az első lassításnál kiszórom az összes certim. Nagyon unom már, hogy hétről hétre bukok a long certiken, várva a nagy kitöréseket. -OFF vége: Közben ezüst mintha erőt gyűjtene, hogy 25 fölé menjen.
nekem a Ricsi jól áll most viszonylag, mert még időben kezdtem átmenekíteni magam a tl39-be. Az viszont hatalmas érvágás lenne, ha 9k alá is menne.... otp-t is kicsit leépítettem szó mi szó...inkább ezüstben parkoltatom most a legtöbbet
Nem, túl sok a bukóban döglődő centim. Tartalékolok certipénzt, ha valahol még K.O. lesz, vagy kell hígítani. Néhány pozitív zártam is, már minimális pluszban, hogy csökkentsem a kockázatomat és a kitettségemet. Ricsi meg OTP nagyon megszívatott... erre jött még az ezüst K.O., úgyhogy nem ezek a legjobb napjaim.
24,53 az altalam figyelt savot letorte rsiben. Haladunk boli kozep fele. 25,4 lehet a talalkozo pont. Onnan pattanhatunk fel , ha letori akkor irany 24 ala.
Ezüst naposon az MA200 és MA50 felett araszolgat fel. Úgy látom MA50 alulról enyhe szögbe de metszi a 200 napos vonalat. H1 - en a két mozgóátlag alatt inkább oldalazik. Viszont ma a reggelt gyengén kezdte a dollár, erősödés várható. Érdemes nézni a forintot! Egy forint gyengülés potenciális fém emelkedést jelenthet. Főleg ha a dollár is erősödésbe vált délután. Ma lesz USA adatközlés amik a dollárra gyakorolt hatás miatt lehet érdekes a fémekre. Í
Kicsit nézegettem most a grafikont. Szűkülő mozgást látok, 1-2 napon belül meg kéne mutatnia mit akar, fel vagy le. Viszont mintha egy csökkenő csatorna is alakulna 30 percesen. Nálam is most mintha a lefelé irány lenne nagyobb eséllyel rövidtávon.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)