Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Most csinálta meg a napi csúcsot 2 óra huzavona után. Éreztem már, hogy 5 óra után lesz, ha egyáltalán lesz. Csak maradjunk is felette támaszként, az jó lenne.
Egyenlőre billegünk a 30,4. nélkül . Most úgy tűnik nekem hogy itt is fogunk nagyjából zárni .. Holnap ipari adatok is jönnek illetve a szerintem több meglepetést okozni szokó munkanélküliségi adatok .. Amik majd eldöntik .. De elnézve a mai spx -et eddig … talán jó kedvük marad 😂
A pozíció méret adja a toleranciát (stop) . Ezt már csak be kell tudni tartani! Ami rohadt nehéz. Full igaz!
Törölt felhasználó2025. 01. 15. 17:32
Ugye látjuk, végre 109 alatt a DXY! Igaz ici-picit.
Törölt felhasználó2025. 01. 15. 17:29
Ezért csípem a 2 általam említett fickót .. Nem szaroznak, nem agyalják túl , be vállalják .. Eredeti ötleteik vannak ..Csak a pozíció méretezésre kell nagyon figyelni ..
Az , hogy a commerz megtorpanhat nem lép meg .. De hogy beshortoljam ?? 😂😂 Eszembe se jutott , igaz nézek 8 -10 féle certit részvényt napi szinten. Sokszor változtatva őket. .Mindamellet február 25 a jelentés emlékeim szerint , osztalék is várható .. Szóval benne lehet a 20 már tavaszrara is de a 18 mindenképp.
Törölt felhasználó2025. 01. 15. 17:17
Williams vagy ma nem tart beszédet vagy be nem áll a szája és holnap is szövegel. Kicsit érdekes a programja, de a fémpiacon fontos ám! Mit tudunk tenni, figyeljük.
Törölt felhasználó2025. 01. 15. 17:14
Nos, nézzük a mai helyzetet! Mondhatom a várt papírforma jött be az inflációban. De én látok növekedésre okot. Az olaj készletek nagyot csökkentek! Ez WTI emelkedést kíván, de jelzi, hogy USA gazdasága jól van. Inflációs hatása fokozott! Ami az aranynak addig kedvez míg nem lesz állampapír vagyis kötvény azaz kamatemelés. Szerintem ennyit a mai adok piaci hatásáról. -nem volt súlyos trauma. :)
a longvonatrol lemaradtam. 10 orakor raneztem a bét kötéslistára és láttam egy ts22 10k-s vételt.. megnéztem a chartot.. mondom ebből még bármi is lehet ,ugyhogy gyorsan vettem én is 10k-t 31-en. 47is volt vételin, 44en dobtam el. ez már megvan.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)