Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Hú! Nem egyszerű az eseted, de nem reménytelen! Úgy látom jól saccoltam bef.hitelből spekulálsz. Itt fontos a biztonság! Jó út ez, csak nem termel annyit mint a saját forrásból vett eszköz. Remélem, jól értelmeztelek és tudtam adni használható tanácsot!
Maradt még olyan? :-) A héten most olvadtam ki 14:00 után akkor mi volt még nem tudtam kiolvasni. majd Xetra zárás után, persze ha valaki megírja előre is köszi
Nekem ős időbe telt felvenni a ritmust de bármikor meglephet .. elvileg megcsinált egy leszúrását 4,27 ről olyan 3,75 körülre . 3,8,-3,9 körül konszolidálódott és most várnánk 4,27 fölé .. elvileg . Én így látom . Olaj gáz topikba buythe dip a profi benne.
Az Erste certifikát/warrantnál minden pénteken tolja fel a bázis árat ... így fizeted a kamatot. Hiszen nem a teljes ezüst pip-vagy mindben kereskedik aki ... fizeted csak néha 1/4-ét 1/8-át vagy kiütés előtt akár 1/40-ét. A többi hitel. És a hitelnek kamata van. Nem 6,5% BUBOR-on kamatozik az erste pénze hanem 9,65%-on ami certifikátot nekünk meghitelez. Plusz ugye brókeri jutaléka ... nem véletlenül ad kedvezményt hogy ne részvényt vegyél ... ha nem hitelt részvényre. https://www.baha.com/bubor-3m/index/details/tts-4279013
Az a baj hogy nagyon erős dollárnál vettem pénteken... így buktam azzal is... már most plusszban kellene lennem.. erre is nagyon figyelni kell, benéztem ezt a tradet nagyon.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)