Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Éljen! Én elég kommunikatív vagyok. Sok beszédet értékelek. Tied pár ponton, számomra érdekes lett. Köszönöm írásod, bár az ezüsthöz sok köze nincs :) Szuper írás! Sok mondat olyan mintha én írtam volna!
Szuper, akkor hétfőn kezdesz. Sok kitarást kívánunk neked. Aztán sikerüljön ám az a kezelés! Ha reggeli jelentés nem is lesz, de napi életjel adás azért legyen :) Sőt, már én is discordon vagyok, ha nem nyilvános a téma.
az a baj, hogy néha az az érzésem, hogy rajtam kívül álló (felettem álló) erők is hatással vannak a befektetéseim eredményére :-)
na mindegy, majd megpróbálok jobban spórolni - persze mindig magamnak keresem a bajt, mint ahogy a tőzsdén mindenki más is
láttam, hogy csörtézel a klubban - én is régóta gondolkodom rajta, hogy írok oda a témában, mert ha most kezdesz tőzsdézni, akkor szép kis bukót össze lehet hozni a "tuti infók" és elemzések alapján - de aztán úgy döntöttem, hogy nem írom le amit gondolok, mert nem szeretnék mindenkivel összeveszni odaát
én nem merném olyan szinten ajánlani a papírokat, mint arrafelé teszik - kicsit olyan a dolog, mintha megbeszélnénk Te és én, hogy csinálunk két királyságot: az egyiknek Te leszel a királya, a másiknak én (megválasztjuk egymást), hiszen Te olyan okos vagy én pedig olyan igazságos - plusz felveszünk egy kezdő kincstárnokot és kinevezzük a 2 királyság legnagyobb hatalmú gazdasági irányítójának
de valójában nem szeretnék senkit (meg)bántani, mert 25-30 éve én is annyira forrófejű voltam, hogy mindenkinek kinyílt a bicska a zsebében, aki beszélgetett velem - (akkor még én voltam a legokosabb)
Éljen! Most értem haza az onkiról. Hétfőtől indul a méreg. Napi 5 liter infúziós sejtpusztító. . Nem biztos, hogy fogok tudni reggelente jelenteni. . De De figyelek! és ha ilyen kritikus nap van lesz továbbra is próbálom jelezni. Most tanácsom menj fedezékbe de már ne nemesfémbe sőt ne is kriptóba. Pénzpiac.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)