22:00 után exit pollHa sima akkor 24:00-01:00 között a piac már beárazzaHa nagyon kérdőjeles (ki nyer, ki alakíthat kormányt, milyen többséggel) akkor reggel 9:00 körül lesz csak nem hivatalos végeredmény, addig ahogy billeg rángatják össze-visszaA várt forgatókönyv szerint nyernek a konzervatívok megfelelő többséggel: ebben az esetben 1,3040-1,3100 közé megy (első körben) sztem
A mai gyertyának nem sok jelentősége van (szerintem), mert hírre fog mozdulni az árfolyam hajnalban.. Teljesen neutrális hír (ekkor lenne jelentősége a technikai képnek) a választások kapcsán nehezen elképzelhető illetve erősen véleményes..
igen, 1.2910 környékéig látok benne potenciált, ami nem jó RR arányt ad a 4h kulcsfordulónak. 1.2905-nél van nálam a tegnapi napos gyertya nyitója. ha ma alá tudna zárni, akkor napos charton lesz benne short jel.
Persze, prekoncepció, meg fogjuk látni. Heti charton még érvényben van a múlt heti "korrekció-vége" jel. de alakul a short. A holnapi záró lesz beszédes. Bár a mai is, ha piros gyertya lesz, (főleg, ha sikerülne 1.12 alá zárnia), akkor a tegnapi "akasztott ember" megerősítést nyer.
Szerintem ott most baromira nem fog fordulni. Vagy nem megy el addig, vagy ha igen akkor átviszi, úgy mint ha ott sem lenne. Miért pont addig menne el, ahol a legtöbb longosnak a célára van - mi ez itt jótékonysági intézmény? Na de talán már nemsokára meglátjuk. Nem zárom ki, hogy neked lesz igazad, ott valóban egy nagyon fontos sáv van.
EUR/USD