Eurusd 1,37250 óta meg sem tudta érinteni a W1 kijunt. Hát most épp azt cseszteti, gyomrozza mint egy zárlatos Rocky Balboa. És minél tovább rángatózik ez a fránya eurusd, annál inkább jön fel a W1 tenkan a kijunra. ;)
Szóval ha azt kijunt áttöri, akkor bizony TA a kumohoz út nyilhat, és kurva sok shortos jajgatást hozhat.
A folytatásban várható, hogy 1.146x környékére ismét felmegyünk, aztán le vissza 1.135 környékére, majd fel legalább 1.15-ig. Onnantól a még mindig bull scenario kétféle folytatást sugall jelenleg. Az egyik szerint mély korrekció indulhat akár 1.123x körülig, mielőtt szaggat fel tovább 1.17 környékére.
nem tudom hova zár reggelig...ömlik a szar hírek formájában...bár a rém hírek talán jobban jellemzik a kategóriát.ki tudja mi igaz és mi nem.
zártam a longjaimat.remélem, h akkor tényleg megindul kicsit lefelé, s akkor újra építhetem a pozikat
Hol látjátok a legfrissebb híreket?
Egyébként még visszazárhat reggelig. :(
..."Jegyezzük meg, hogy a Merkel szavaira bekövetkező eurógyengülésnek nagyjából három órán keresztül volt hatása a devizapiacokra, aztán az EURUSD kurzus újra visszatért az 1,12 feletti tartományba. ...."
Egy 96 pipis rángatózást azé nem neveznék győzelemnek...
Majd ha 1, vagy 1.3 lesz. Az már mutatja az érdek érvényesítési képességeket. Természetesen nem a csajokét, hanem a mögöttük lévőkét.
Hát megérzésből léptem bele, de azt hiszem egyhamar ilyet nem csinálok, mert szívinfarktust kapok. Inkább maradok az itt olvasott régi, tapasztalt nagyok meglátásai, elemzései és a saját racionalitásom mellett...:)
EUR/USD