Ez csak a péntektől formálódó alakzat egy értelmezéséhez volt egy feltétel, ebben az esetben elég volt csak fölé menni, de nem kell túlértékelni: az eséshez tartozó egy értelmezést kizárt.
Egyelőre ugyan minden lefelé kör korrektív, de kritikus zónában vagyunk még és trükkös az EU. Holnap meglátjuk, mennyire.
EU: fordult az árfolyam a célzónában. 1.119 törése esetén sanszos a további fel, ekkor már minden korrektív szerkezetű lefordulás jó eséllyel új alj nélkül korrekció lesz csak. Ha marad a fel a párnapos folytatásban, az alakzat ideális célára 1.136 - 1.14 tartományba esik jelenleg.
Ha 1.12 körül elhalna az emelkedés és impulzívan lefordulna, új alj jöhet, jelenleg elsődlegesen 1.098x körüli célárral.
Szerintem nagyon rossz adat jön ISM-re és egy leijesztős felmenetelt várok. Legalább a Szarvasvadász által megjelölt célzónáig. (remélem exponenciális lesz a felmenetel)
Mindkét irányban kereskedem, az elmúlt hét kereskedési napon 5 long és 3 short pozícióm volt eddig (nálam ez a kötésszám jelentősnek mondható), mind nyerőben zárult.
)) szó sincs róla, hogy én lennék dzsóki júing. De válaszod felettébb megnyugtató, remélem személyszállító kisiparos gyula sem fog a kérdésért letolni.
ÐÐ
Én nem arra céloztam, h itt vásárolni kell...csak annyit mondtam -ránézve az indikátorokra, h lehet most nem innen fog fordulni viszik még lejebb..persze nem nagyon van hova, mert 1.1070-50 alatt lehet beindulnak a shortok.
Forgatókönyved számomra fontos kapaszkodókat adott.
Egyébként nem longolok... :) a lehetséges short szinteket nézem.
EUR/USD