Unicreditnek is fizetni kell jövőre, különben a Sziget is ugrik.
Nem látom, hogy honnan szednek elő 650 millát egy év alatt, mert a fesztiválok és az Est lapok ennyit tuti nem hoznak.
Akkor lehet belőle talán valami, ha párszor megfuttatnák a papírt valami igen nyomott árról (mint pl. ez a 150 volt) és apránként összeszednék a zsetont.
Bronz, a kis gyorshír arról szól hogy a Pest Est Kft-re felszámolást rendeltek el egy 2xx K-s tartozás miatt. BCS nyilatkozata alapján ezt rendezték, csak a cégbíróság még nem írta át.
A másik része hírnek, hogy a 300 misi Szigetes kölcsön miatt a Wallis jelzálogjogot jegyeztett be a Pesti Est Kft-re. Ez nem új mert már márciusban is ez szerepelt a cégkivonaton.
Az én véleményem szerint annyi benne a fontos, hogyha az Est nem tudja fisszafizetni ezt a hitelt akkor bukhatja a Pesti Est kft-t ami a cégcsoport egyetlen komolyabb eredményt felmutatni képes tagja
tegnap reggel 9 körül én is gondolkoztam a vételen, akkor 162-n tudtam volna venni, de mondom megvárom a mai napot, ha + ba lesz akkor veszek.. azóta jócskán felment, de inkább a biztosra mentem..
egyenlőre spekuláns is marad, amíg el nem ér egy biztonsági szintet.. márpedig jó úton halad, csak így tovább. a fesztiválok is hoznak a konyhára úgy néz ki, én is megyek az egyikre ezen a héten, hozzájárulva a magasabb árfolyamhoz :-) mindenképpen én döntök persze, de a javaslatokat is meghallgatom..vétel beadva.
szvsz igen, érdemes.
de leginkább magadra hallgass...
hosszabb távra mindenképp emelkedést gondolok, rövid távon- mivel erősen speka papir- bármi lehet.
emlékeim szerint a cápa haverod az 50 letörését követően is nagyon buzdított a vételre, akkor a Gerendai vásárolta éppen szerinte fel a céget...ő csak egy nyerészkedő broki, átlátszó tippekkel a pozija irányába...ennyúúú
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))