Szeretek olvasgatni,ezért különbséget tudok tenni kijelentő,felszólító és főleg feltételes módok között!Ha utánaolvasnál,ismernéd alapvető álláspontomat...Mikor szembeállítom a 160-1500-as értéket,szigorúan tárgyilagosan teszem,hideg fejjel!Úgy tűnik,most érdemes belevenni,véleményem szerint...
"nem mindenki képes és tud daytraider üzemmódban élni... "
Ebben az esetben más típusú részvényekkel kell kereskedni!!!
Példának mondom, hogy volt türelmem a Richter alját kivárni és amikor elindult felfelé akkor venni. Azóta nincs más dolgom, csak a stop eladási megbízást tisztes távolságban felfelé tologatni.
Estmedia vásárlást reggel betettem 145-ös limitre, nem jött össze. Kapkodni nem fogok utána, nálam ma ennyit ért, holnap talán ennyit se.
Még mindig nem esett le?
Le lett írva, hogy miként nézd, de akkor hidd azt, hogy 160, ha így jobban érzed magad.
Ettől még 16 Ft a régi 100 Ft-os névérték mellett.
Ennyi volt a korrekció, szakadhat tovább.
Néha el kell játszani egy kis emelkedést is, hogy még több balek beszálljon a zuhanó liftbe. A többség még elhiszi, hogy 160Ft = 16Ft. Részvétem nektek.
állj be...én bottal sem piszkálok ilyen szarokat napon túlra, jól írta a macsek..
az más kérdés hogy még napon belül is szívás legtöbbször, kivétel ha eltalálod a fordulót alul, de az meg művészet főleg ezeknél az agyonpufferelt vackoknál.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))