Persze,hogy 32milla.Csak mivel nagyot esett ezért írtam,hogy db számon nézve ez azt jelenti mint régen 100ft-os árfolyamnál a 170milla.Akkor mindenki azt mondta,hogy nagy a forgalom.Most pedig ti többen azt,hogy nincs vagy kicsi.
Na befejeztem.Aki érti,érti,aki nem,nem.
100ft-ra van az belőve.Sokáig ott volt a papír és mindenki arra emlékszik,hogy 200 milla a nagy forgalom.Ez a nagy esés miatt már nem nagyon lesz.Tehát mintha most 1000 lenne.
Névértéket emeltek 10X ére nem???
Hatalmasat esett az árfolyam:vagy nem vettétek észre???
Ha a db számot szorzod az árfolyammal,akkor kapod a napi forgalmat.
A mai db számot kéne 10 szorozni mert régebben kisebb volt a névérték.
Azt a db számot szoroztam meg 100ft-al,mivel sokáig ott tanyázott a papír.
Így jön ki az,hogy arányosan ma akkor kb.170milla a forg.
Most te ne várjál 200millás forgalmakat!!!Nem nagyon lesz.
Az a lényeg,hogy a nagy esés miatt itt felejteni kell a régi 200millás forgalmakat
A mai átlag 188,4ft ha ez pl.régi 100ft-on lenne akkor a mai forgalom 171milla!lenne.Tehát ma nagy forgalommal esik a papír.
Ezért írtam,hogy a db számot kell nézni a forgalomnál.(persze azt is 10-e szorozni)
Persze, hogy nem értem, mert semmi érteleme annak a mit írsz. Mi az, hogy beszorzod a darabszámot 100-zal, és akkor az a mai forgalom??? Ez pont ugyanaz, mintha nem szoroznád be 100-zal és úgy vizsgálnád. Az egész hülyeség. Ahogy már mondtam, a forintosított árfolyamot kell nézni, nem a darabszámot.
Ha valaki be akarna fektetni ebbe a cégbe, akkor azt fogja eldönteni, hogy hány Ft-ot fektessen be, nem azt, hogy hány darabot vegyen. Ebből kifolyólag ha valaki sok pénzt akar beleölni, akkor magas lesz a forintosított forgalom. Ha csak százezreket akar valaki befektetni, akkor meg alacsony. Most senki sem, akar befektetni, ezért alacsony a forgalom.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))