én elég régi vagyok, de ezt nem vágom, mi 130 milla????
eddig forgott: 160 ezer db, ez régen 1,6 Millió lenne...
az, hogy 30 millio ft-ért cserélt ma gazdát, az meg nem változott (szoroztak névértéket 10el, és osztották a db számot 10-el)
Ez alapján ez lófasz, de nem forgalom!!!
kérdésem hozzátok, soha nem volt kispapírom...nem bízom bennük, de esetleg itt érdemes megpróbálni venni 5000dbra gondoltam egy 20 pontos felpatt erejéig nem tovább vagy várjak megy még lejebb?
Ha már a tőzsdét a focihoz hasonlítod, akkor a shortra azt mondanám, hogy én mint speka király: A vendég győzelemre fogadtam :) Jó tanács: Ne menj a trend ellen.
Okoskodsz itt,csak nem érted,hogy mit írtam.
Én a forgalora írtam a db számot.Tegnap többen írták,hogy nem volt forgalom.Erre írtam,hogy volt,mert a db számot kell nézni és azt szorozni pl. 1 régebbi (pl.100ft-os ami most 1000ft lenne)akkor a mai forgalom 130milla lenne és ez nagynak számít.
Többen megszokták,hogy 100milla feletti a forgalom,de mivel ez nagyot estt ezért nem nagyon lesz ekkora forgalma mostanában.
Ha valamit nem értesz meg,akkor inkább kérdezz.Régiek tuti,hogy mind értették.
Hiú reménynek jó. Viszont kötés 200 alatt, és 800 felett nem lehetett a limitek miatt. Ez a záróból megállapítható. (De én nem kereskedtem vele, ha te ott voltál lehet jobban emlékszel.)
És be lehetne tiltani a random működését?
Ezt is úgy tudom utálni! tudom, hogy a short is jó dolog, de miért kell belerúgni egy haldoklóba!
Manapság mindenki shortol, aztán, ha évek múlva, nem lesz termelés, mert minden cégnek veszteségesnek kell lennie, hogy gazdagok lehessünk, akkor mi lesz?
A genesist csak reménynek írtam, de volt csődös hírverés, volt előtte párhónapos lejt menet, és attól hogy a záróárat nézed vissza, volt kötés 200 alatt és 800 felett.
A darabszámot én sem tartanám meghatározónak, de a negatívumokkal egyetértek!
Biztos hogy veszteséges lesz a Q2, valószínűleg a 3 is, bár elméletileg ebben az időszakban várják a legjobb eredményeket, de hát most fogják elkönyvelni a határidős veszteséget, a rádiós veszteségből is valami most csapódik le, szóval elég negatívról indulunk
De hát a tőzsde a jövőt árazza!
Persze ha nem ülnék benne, a kutyának sem ajánlanám a tőzsdét, de lassan már a bétet sem!
Például a mai -15% az a randomosok shortja volt. A random 9:12-kor "megtiltotta" az estmediában további short pozik nyitását. Emiatt a kis spekik beijedtek, hogy nem lesz aki tovább fűtse a zuhanást, meg már amúgy is szép a hozam 10 perc alatt, ezért zárnak. A zárás miatt lett egy +10% felpatt. SZERINTEM.
Tényleg köszönöm a válaszaitokat és a hozzászólásokat. Mérlegelem majd őket, de szerintem még kivárok és nagyban imádkozom. Az egyharmadát azért megpróbálom eladni, hogy ha nagy gázvan akkor legyen mivel visszanyernem a veszteségem hosszú évek folyamán.
Dehogy a darabszámot kell nézni, ez badarság!!! Te talán úgy fektetsz be, hogy na, veszek 10 darab estmedia részvényt, nem tudom mennyiért adják, de én pont 10-et veszek. Mindig a forintosított forgalom számít, az ember pénzt fektet be, nem tapétát vesz a falra.
Egy a példádhoz hasonló eset van a Genesisnél: 2009 oktberében 4 nap alatt 500-ról 300-ig esett, majd 4 nap alatt 700-ig ment. Onnan folytatja a lassú lejtmenetet. Ez a példa a mostani helyzetel összehasonlíthatalan: Az econet 3 hónap alatt vesztette el értékének 70-75%-át, nem 3 nap alatt. (A Genesises példa egy sima korrekció volt.)
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))