fúú...steelman, nekem nincs egy darab se, de kivert a libabőr amikor belegondoltam amit írtál, ez az egész story nagyon durva, félelmetes, együttérzésem mindenkinek akinek van...
Technikailag IGEN!Még régebbe,valahol a 60-80-as színtközelében technikailag az addigi 50-es támasz alá tettem az alját,valahova a40-45-ös szintre.De ez nem jelent semmit,mert azt már én sem tudtam elképzelni,hogy a 23-as szintet elérjük.De megtudva azt,hogy ez egy szoclib banda,minden reményem elszállt,stb.A JÓISTEN irgalmazzon minden beragadt reménykedőben!
Miért ne mehetne le akár 23Ft-ig? Néhány hete még ott volt. Kapott egy tízes kamuszorzót. Sajnálom azokat, akik elhiszik azt, hogy 182Ft = 18,2 Ft. Egyszáznyolcvankettő és tizennyolc között
brutálisan nagy a különbség. Csontig vésnek mindenkit. Az egész felszorzósdit csak azért csinálták, hogy tízszeres legyen a bukója annak, aki még tartja.
Annyiban valóban pontosítandó az állításom, hogy a HUF az egyetlen valuta, ami a volt keleti blokk valutái közül még mindig forgalomban van. (Amire büszke lehetsz) Eredetileg is erre gondoltam, de valóban az első megfogalmazásom nem pont erre utal. És mivel kötözködni akartál, ezért bele is kötöttél.
És aztán elköltözik az országból? vagy testőrök védik...
Egy másik lehetőség(igaz melósabb)
Most jól bepánikoltatjuk a népet beszakad az árfolyam 100-150közé.Aztán B.CS (vissza)felvásárolja a 500-on eladott papírjait.Máris megvan a pénz a Sziget akvizícióra.Ne neves ki, ha nagyon naiv lennék.Véleményem szerint valami manipula lehet a részvény mögött.Jó lenne már látni az alját.Mert a bizonytalanság a legrosszabb...
Én 500-600eft-ra gondoltam 1 körben.
Ha esik tovább akkor higítanék és max 1,5milláért vennék bele összesen.
Ez nagyobb esés esetén kb.120edb-ot jelent.Volt nekem régen ennél több is.
Egyébként van kockázat.Itt mindenki azt hiszi,hogy nem megy csődbe.(én is)
B.CS. bukott 1 csomót és akár csődöt is jelenthet és 1 ismerős kifizeti a bankot és akkor övé a cég.Ha csőd van a papír
0-át ér!!!
Így akár Gerendai is megveheti az ECO-t (EST:)-et és akkor szinte ingyen az övé minden és a Szigetet megint!!! eladhatná.
Ha a tőzsdén próbálná azt a kicsik észreveszik és csak drágábban adnák a papírokat illetve lenne több beszálló.
A legegyszerűbb úgy kivezetni 1 céget,hogy a vezér csődbe viszi és 1 barát átveszi az irányítást.
Tehát a véleményem az,hogy csak óvatosan a papírral,mert én azt látom,hogy B.CS. bármit megtehet,ahogy eddig is.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))