Na ez az, amit senki nem tud. Csak pislogunk és találgatunk. Valami oka biztos van, mert ha csak tisztán speki rally, az nem tart 6 napon keresztül.Az általában két, max. 3napig tart... Azt szerintem pénteken beborították volna legkésőbb.És a forgalom is jelent valamit, napok óta emelkedik...Persze ez csak az én véleményem, lehet hogy nagyon-nagyon tévedek!
Semmi sem biztos, ki tudna ebben a helyzetben okosat mondani?
Én, a benn maradt ajánlatok és az elmúlt napok emelkedése alapján azt gondolom, hogy van még benne jó pár nap emelkedés, akár az egész hét.
De még mielött Bronz vagy jobbos kolléga rózsaszín köddel vádolna hozzáteszem, bármikor fordulhat hirtelen és mehet ilyen intenzíven lefelé is napokig.
De ez evidencia annak aki tőzsdézik, tehát ezzel nem mondtunk újat.
És az miért fáj neked, ha valaki hisz benne. Az az Ő dolga, ha pedig te nem hiszel benne, az a te dolgod. Valaki spekire vesz bele, valaki fundában hisz és ennyi. Te viszont mindent elkövetsz, hogy lebeszélj mindenkit róla. Ez korrekt szerinted?? Főleg úgy, hogy nem is vagy benne érdekelt ( bár ezt nem tudom, de nem is érdekel, a te dolgod) Csak ne fikázzátok feleslegesen.Tényleg kezdem azt hinni, hogy nektek tényleg csak az fáj, hogy nem sikerült időben beszálnotok. Hidd el, nagyon sokan kerestek ezzel a papírral és persze nagyon sokan buktak. De ez egy ilyen pálya.
Szvsz sokak által elfogadott, hogy ez nem fundás, sokkal inkább speki rally. Ennek tekintetében (számomra) irreleváns hogy tartozik vagy sem pláne hogy mennyivel. Nem fundás alapon kereskedem vele. Örülök hogy beszálltam és szépen keresek vele.
Céláramon kiszállok akkor is ha még menne.
Akinek van esze az a saját belátása szerint dönt, és nem a topik írásai alapján. Ezzel elkerülhető hogy bárkit bevigyenek az erdőbe, vagy lebeszéljenek a várható nyereségről.
Ennek tekintetében kérdem: van értelme itt egymást győzködni?
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))