Találatok száma: 4
Az állami adóhatóság nyilvántartásában 2011.07.10-án/én az alábbi végrehajtási eljárással érintett adószámok szerepelnek:
Az adózó neve (elnevezése) Adószáma
EST MEDIA VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 11404374243
BEST MEDIATOR HITELTANÁCSADÓ ÉS INGATLANKÖZVETÍTŐ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 14034767242
BEST MEDIÁLNI SPOLECNOST S.R.O MAGYARORSZÁGI FIÓKTELEP 20656304241
HARVEST MÉDIA KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ BETÉTI TÁRSASÁG 22327743243"
...hozzáteszem, itt is végrehajtásról van szó, szóval szkeptikus vagyok azügyben, hogy ez nem ugyanaz-e. Végrehajtást az APEH kezdeményez gondolom minden esetben,nem József-István (ne becézzük) egyéni vállalkozó.
Ennek utána kell nézni és nem pukkozni, mint egy idióta (nem Te). Az összeg nem mindegy...persze a részvényár egy totál más dolog. Számoltam már reklámokat is, 8 milliárdos árbevétellel, aztán kenhettem a hajamra az eredményt, nem győztem a Schwarzkopf-fal rendberakni.
33/2.
A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2011. május 11.
A végrehajtás ügyszáma: 5866613380
A végrehajtást elrendelő megnevezése: APEH Dél-budapesti Adóigazgatósága Hátralékkezelési Osztály 3.
Az értesítés (indítás) kiállításának időpontja: 2011. június 22.
előzmény (#888: Tomy75) | válasz erre | 2011. július 7. - 14:18
?
"Zálogjog és végrehajtás a Pesti Estnél"
link
Magicmaan
"A Hvg a Pest Esttel kapcsolatban arról is beszámol, hogy egy győri közjegyző végrehajtást kezdeményezett a cég ellen. A végrehajtás indokául szolgáló 290 ezer forintos tartozás Balázs Csaba, a Pesti Estet tulajdonló Est Media elnök-vezérigazgatója Hvg-nek adott nyilatkozata szerint azonban már rendeződött, csak ezt a cégbíróság még nem jegyezte be. "
ez nem egy klasszikus végrehajtási eljárás... ott azok szerepelnek általában akik nem fizették be időben valamilyen bevalott, vagy kivetett (esetleg vitatott?) adókötelezettségüket... kis türelmi idő után a revizor kiadja az inkasszót és megjelenik a listán... szvsz
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))