Kisebb folyóvizet jelent, ami a pataknál kisebb. Kb. úgy képzeld el, mikor Diósgyőr meccsen lemegyek a WC-re és megnyitom a mobilbrókert. Akkor indul a folyamat. 😀😀😀
A csermely halkan zúgott, hol útja völgyre nyílt, Hűs mélyén pisztráng úszott, úgy surrant, mint a nyíl. Oly tisztán, szépen látszott, én csendben ültem ott, A vízben vígan játszott, és messze csillogott. A vízben vígan játszott, és messze csillogott. Rút, álnok lesben állva egy férfi nézte őt, Nagy horgászbottal várta, a hal hogy arra jő. A tiszta vízben, véltem, itt nem lesz semmi baj, Így meg nem fogja véle, hisz látja őt a hal. Így meg nem fogja véle, hisz látja őt a hal. A horgász cselre készül, mert unja már A csermelyt, felzavarja végül s na lám amire várt, Már húzza tépi horgát a végén a végén ott a hal, Jajj miért hogy mindig jól jár és célhoz ér ki csal. Jajj miért hogy mindig jól jár és célhoz ér ki csal.
és mégvalami: BCsnek marhára nem sürgős! a cég finanszírozása megoldott! a bét követelményeket teljesíti, kivágni nem fogják. hogy itt néhány bohóc miként értékeli a rv árfolyamát - arra pedig híg fosással szarik egyet! nem érdekli! pontosan tudja, hogy mennyiért hajlandó egy takeoverrel átadni a helyét egy új befektetőnek!
Ha sorakoznak is a zöldséges pultnál, azért van miből válogassanak a vásárlók. :) Plotinus, Futuraqua, Nutex, Enefi, Csepel, ... Érdemes a kapitalizációkat összevetni, és a már most ott lévő mögöttes vagyont is ... nekem úgy tűnik hogy az Est-et sokan beelőzik Marinéninél ;)
Szerintem pedig telitalálat, ahogyan leírta, nagyon is igaza van szvsz. Van azért, akit még nem bénított meg a félelem falán kúszás és akarja látni a fától az erdőt. Azt remélem, nem gondolja senki, hogy itt BCS személye a legérdekesebb. Egyszerűen a magyar tőzsde szerepe, súlya stb. értékelődött fel, jobbnál jobb sztorik bontakoznak ki, ehhez semmi köze BCS-nek...Ez a cég érték. Ahogy esik, egyre vonzóbb és értékesebb. Lehet röhögni, de így van. A csermely pedig utat fog találni a patakba tavaszi hóolvadáskor. ..Érdekes, sokan azzal vannak elfoglalva, BCS talál-e befektetőt egyáltalán...én a kérdésfeltevést pont fordítva látom, hányan sorakozhatnak, akik meg akarják venni?
Igen ez nekem is megragadt hogy nem kommentálja....mintha azt mondaná hogy mindenki látja ugy is hogy mi folyik....meg az is megmaradt hogy azt mondta, folyamatosan tárgyalunk a bdefektetőkkel!befektetőkkel......?többen is jönnének?
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A