Annyira birom hogy egyesek jönnek a nagy halállal pedig tudják és spanolják is az itteni storyk!alig várják hogy fejlemény legyen nert érzik hogy itt van valami....valami amit nem tud de érzi!!!okoskodnak mint a nagy szakértők pedig ki lóg a ló lába....mindenkit ez érdekel és mindenki startra kész!várakozás van de forr a levegő!nem kell ide a duma hogy mekkora szar....az a hullám már lement....nagyon béna az ilyen és annyira kellemetlen!mindenki tudja hogy bazi nagy story van készülöben
igen én is úgyérzem, hogy ez ennyi volt, sok a papír drága még mindig, közel 10 milliárd értékű cégnek/vagyonnak kéne bejönni. Ilyen cég csak pár tucat van Magyarországon. Egy részük már tőzsdén van egy másik részük meg nem akar tőzsdére jönni. Bennfentesek pedig mindig vanna ha készükne valami akkor már menne a bevásárlás ehelyett csak esés van kis forgalommal.
Ugyanmár!ott van még az a bizonyos öt százalék!nem mond már nekem hogy a senkit sem érdekel?senkit nem érdekel ez a story hogy miért és hogy meddig?nem már hogy a fél bét nem az estre gúvad?meg a sajtó?naaa.....ne legyünkmár kishitűek!mindenki lapít mint szar a fűben!ez az igazság.ne tévesszük már össze a szezont a fazonnal!itt volt vajna és ez mindenki fantáziáját mozgatja....ez nem nutex meg futur...már bocs ez csak szvsz
A végrendeletben szerintem ne reménykedjünk. Az magánjogi lesz szvsz abban az értelemben, h a vagyonát fogja felosztani az örökösök között, esetleg jótékonykodik. Az üzletet az üzlettársai és/vagy a konkurrensei fogják tovább vinni. Ami nekünk számít, h milyen irányba, és kezdeni akarnak-e valamit esztikével.
A közgyűlésig ki kell tartani mindenképp. Ott már talán kiderül valami. Most csak lebegünk (vagy inkább csorgunk a limbóban). Hold the paper, or count your losses and let them go. Nehéz ügy, mára már valami fordulatra vártam, de csalatkoznom kellett. Úgy érzem per pillanat az a titok, h nincs titok. Csak ezt nehezebb elfogadni. Abban kell reménykednünk, hogy a menedzsment gőzerővel keresi a befektetőt és tárgyal.
Január 30 óta 50%-ot esett, B.Cs.semmit nem tett, nem mondott. Ennek vége, elengedték, majd 20 Ft-ról indul egy rally megint. Addig meg már nem sokat kell várni. Mindenkinek keserűség, Nem Andy Vajna végrendelete fogja ezt megmenteni.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A