Hajrá!!!De sajnos azt kell hogy mondjam kutyából nem lesz szalonna :DDDD Amúgy én is azt gondolom hogy hétfőtől meg kell indulnia 100as szint közelébe.Annyira érdektelenné vállt a papír,a hangulatot meg inkább nem részletezném.Izzik a lufi topik megjelentek az új trollok is,ez általában jót jelent.
Szép hétvégét mindenkinek! Remélem ezután a “gyönyörű” hét után már csak felfelé lesz az utunk! Notataval és Jockeyval a fedélzeten 😃 jó lenne ha itt nem a szokásos formájukat hoznák! Hajrá nekik is!
Szintén a teljes tisztelet jegyében , :-) már amiatt is , h személyesen ismerjük egymást , köszi a kiegészitést , valóban igy korrekt , bár stb alatt ezeket is értettem. A rendes évi kgy-en mindenre választ kapunk. De szvsz előbb is lesz pozitiv válasz. :-)
A teljes tisztelet jegyében, és kicsit viccesen: - nem tudjuk, hogy mennyit számláznak be "menedzsment költség" címén! - nem tudjuk, hogy mennyi az "iroda bérleti díj" - nem tudjuk, hogy ezzel összefüggésben mennyi az " áthárított közműköltség" - vevő követelés nincs, és a "szállítói követeléssel" mi a helyzet? :) - az "eddigi működési költségek mértékéről" sincs érdemi információ! Természetesen ez egy baromi értékes portéka, de csak a tisztánlátás érdekében, szerintem a fentiekkel kiegészítve korrekt a felsorolás! :) Hajár EST Médiánk! :)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A