Értem én hogy dobják meg beugranak...de pont most?pár nap kb két hét és biztos okosabbak leszünk a végrendelet miatt.ki dobja ilyenkor?aki rég bent van ő már kivár...aki spekázik már egyre gyengébb forgalomnál...tehát nem számottevő...nincs semmi story most a béten!mire dobják pont most?érdektelenség?máshol is az van....szerintem kis majmok próbalnak szórakázni.a nagygórék most már nem mozdulnak!
Sziasztok. A papirra mar egyszeruen szot sem erdemes vesztegetni,komplett katasztrofa. Bar megmosolyogtatni is tudod,miszerint tegnap valaki megszakertette,hogg egyhuzamu lefelezodes,massziv,gyakorlatilag minden nap 5-7% eses utan,kozben,o annak orult,h stabil a papir. Szoval koszonjuk az ev viccet es szakerteset is egyben.
Kösz feel. Elég kevesen állnak a könyvben. Nincs itt nyakon öntés, csak néhányan beleuntak, és dobják. Nekem most 130-as átlaggal van pár darab. Nem izgulok, ráérek. Tavaly pont nyaraltam, mikor 5-6 napig ment limittel 189-ig, és néztem. Az milyen izgi volt!
20-40ig már megszoktam azt a sok pánikolót, lebeszélőt. Most sincs másképpen. Van akit el lehet bizonytalanítani és dobja, de persze azonnal meg is veszik :) Szóval igen, ez most az idegek harca. Kitartást
2018.03.13-án, lassan pont egy éve jött a hír, hogy kijöttünk a felszámolás alól. Akkor lett az árfolyam 76 Ft...... Közelítjük..... De szeptemberben is volt már 82 és onnan jöttünk 177-ig...... Nem tudom mikor jön story. Meddig várjak!?
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A