Most valamiért nem szervez a Pastramiban "simogató beszélgetéseket" ? Miért? Ha tényleg számítanak neki a befektetői akkor pont most kellene tartani bennük a lelket!
Én egész reggel ezen gondolkodom, mindenki dötse el, hogy mennyire helytálló, de szerintem lehet alapja: Nem mutat részvénykönyvet mert abból kiderülne, hogy a saját csomagjával folymatosan locsolja a piacot (csökken a pakkja) és így kapóra jött neki Vajna halála mert nem vonható felelősségre "Ő mindent megpróbált, de sajnos történt ami történt) Ki tud szállni a teljes sztoriból és még jól is jár relatív rövid időn belül. Keresi a befektetőt, de inkább szabadulna az egésztől alacsony áron, csak vigye már valaki.
Miért tett volna tönkre? Jó lesz ez, csak egy kicsit többet kell várni. Felesleges szerintem kelteni a feszültséget. Akkor buknak az emberek, ha ilyen beírásokra dobják a pakkot, ahelyett hogy türelemmel tartanák.
Azért akik Andy nevére szálltak be ( jó sokan gondolom) már bőven felezték pakkjuk értéket. Az öreg vissza akart valamit adni ehelyett jó sok embert tönkre tett most a szerencsétlenül bekövetkezett halálával.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A