Te teszed jól, csatlakozom, nincs itt semmi látnivaló... megy a paráztatás ezerrel. Ennyin szállt be, gyakorlatilag ki is árazódott. Ha ne adj isten lenne mégis további limites nap akkor 112-90-72-58-(47-38-31-25) szintek duplázós hígítással lekövethetők. tapasztalatom szerint akik a piacot mozgatják, tökéletesen el tudják különíteni a gyászt, és a kereskedési döntéseket. Legkésőbb 3- nap múlva fordul/pattan. SZVSZ!
Mindent a maga idejében. Jelentik majd ha beérik. Addig vihorásszanak csak a lufisok, de én azt nézem mennyi extra rvt vegyek és milyen szinten. Pánik után mindegyik új darab is aranyat fog érni szerintem ;)
Szerintem nem... Az csak egy elodázás lett volna, de ugyanez a menet lett volna. Pár nap alatt nem találnak új befektetőt, az inkább hónapok vagy évek kérdése. Hosszútávú befektetők lettünk...
Az, hogy "korábban közzétett stratégiai terveit, szándékait" az konkrétum? Eddig sem tudtunk semmit, csak Andy megjelenése volt bíztató. A konkrét az lenne, hogy XY-al folytatunk stratégiai egyeztetéseket, ilyen és ilyen portfólióelemek bevonása várható, stb. Ilyen szövegű bejelentést 10 Ft-nál is lehetett tenni, hisz akkor is keresték a befektetőt. Csak akkor ugye még valóban a 112Ft is nagyon magas ár... Én is 140ről vagyok benne, szóval nem öröm, de nem adom el, amíg nincs szükségem erre a pénzre (illetve ami marad belőle)
Hát ez nagyon szomorú kép. Alig van vétel, ebben még 2-3 limites esés is benne lehet sajnos, eddig 30misi vétel 250 misi eladással szemben. Persze 80 körül már lehet több vevő lesz... Pedig respect a cégnek, hogy azért egy bejelentéssel mentették a menthetőt. Aztán ugye kérdés, hogy valóban van-e B terv. Sajnos én azt sejtem, hogy nincs, mert akkor már bedobták volna, nem csak homályos maszatolás lett volna a jövőbeni stratégiai tervekről a bejelentésben. Mindegy, most, akik a vonaton vagyunk, nem tudunk leszállni úgysem, úgyhogy ma nem kell gondolkodni, hogy milyen lépést tegyünk. Nincs más, mint hinni és bízni.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A