Lehet, h naivan hangzik, de nem tudom elkepzelni, h Andy egy tisztessegtelen spekulanskent lepne be a tozsdere. Nem ugy ertve, h minden spekulans tisztessegtelen lenne.
Szerintem most valóban mehet egy kis sumák a háttérben, ahogy mondtam a hír nélküli bizonytalanságra ráerősítve talán kicsit a minnél jobb beszállás érdekében, de amit te vázoltál az túl erős. Azt én (egyelőre) nem feltételezem Andy-ről. Last-nak is azt mondom, hogy az pénz azpénz, valóban a tőzsdén vagyunk ahol sokminden megtörténik(het), de nem hiszem, hogy Andybá ilyen módszerekkel kockára tenné az hosszan felépített respektjét csak azért, hogy pár milliárdal többje legyen mikor ezt tisztességesen is megteheti. Pláne 70 évesen. Lölő az más volt. Ott valahogyan a "semmiből" is pénzt akartak csinálni és meg is csinálták. Itt Andy már meglévő hatalmas magánvagyonáról feltételezzük egyelőre, hogy be akarja hozni a tőzsdére. Ez alapvetően más szituáció szerintem.
Na várjál. Szerinted lefelé manipulálják és ez rendben van, de fel nem fogják spekázni? :)) A többi technikai dolog amit leírtam, nagyjából egy hali rally. Kitépik, alá pufferelnek, a pufferek felett pedig mehet a disztribúció, így lesz pénz lóvéra a következő rallyhoz. :)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A