én már csak 69en kaptam de sztem hnap lehet belőle kiszállni:) vagy ti hogy látjátok most lesz rá egy több napos rally vagy csak egy nyulfosos rally lesz mint múltkor?:)
Ha nem tépik ki ezerrel akkor végre lehetne kezdeni valamit a papírral. Ez egy jó irány ami ma kijött. A Sinto 3 éve került képbe? Ma már szándéknyilatkozatnál tartanak és a nyúl business már egy éve megy Bábolnán ha jól tudom. Egyébként azért is kaptam fel a fejem, mert végre nem apportos hírt hallottam vagy a saját világcsúcsait döntögető perről. Meglátjuk. Gondolom az Alpha-Vet hír is jelent valamit.
ex mit gondolsz ez a cég Sintofarm S.P.A. mit jelent a phyl számára...megtaláltam a honlapjukat de kicsi vagyok még hozzá...mondanál véleményt.../benned ilyen területen meg bízok:)
Nem voltam itt azóta mióta pont az eladásomról gondolkodtam talán jobb is hogy el kellett mennem. Valaki legyenszives már megírni azt a sok papírt amit eladásra kínáltak reggel azt mind megvették vagy vontak visza belőle . Szóval arra gondolok puffer volt vagy tényleg eladásra kínált volt. Köszönöm.
Erősödő Phylaxia