Nem akarok eladni és nem is fogok...csak azoknak szeretnék egy kis fogódzót adni akik nem rövid távra spekulálnak ne ijedjenek meg és ha nincsenek szorult helyzetben akkor ne nyúljanak a papírjukhoz...foglalkozzanak mással.Egyébként 100 felett rendesen pörgött már és sokan ijedtségből vagy kényszerből adják.
Ok ...mégegyszer.....mondom alapvető alapanyagokat kell majd a piacon megvennie....fontos késztermékeket már nem. A csomagolás nagy üzlet ....ez már nem zavarja őket a továbbiakban.Az 49 % nem itt van, hanem a takarmánykeverő üzemben.
Ott pedig már bekeverve tudják adni a cuccokat és nem kell a vevőnek ezt megtennie.
Ugye ezt te sem hiszed komolyan...:-))))))))))))
Nem kell több autogumit venni az autokra......
Nem tudom mozogsz e üzleti életben phylaxa,de 49%-ot venni egy cégben elég paliságnak tűnik, ha az 51% másik kézben van.
Egyébként szerinted mitől lesz ingyen az alapanyag???A jó isten osztja?Legfeljebb az a cég is az övé,ami gyártja forgalmazza....
Autofan! Ez az akvizíció arra volt jó, hogy szinte már csak pár alapanyagra kell költeniük, hogy a termékeiket el tudják adni.
A teljes gyártási vonal a kezükbe került és ehhez még pénzre sem volt szükségük. Úgy is hívják, hogy költséghatékonyság.
Sziasztok!
Vannak tények.ebből sokat leírtam már:
A cég csőd szélén állt.T.P. körbejárt(ismerősöknél is volt) pénzt szerezni.
Tőkét emeltek apporttal,nem KP-vel!!!!!
Vett egy gumiárusítót,meg egy cégben 49%-ot,azaz irányítás másnál.
Ezek ugye nem jó hírek.Mindkét cég jegyzett tőkéje 3 millió forint!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi ér itt százmilliókat milliárdokat???
Én vettem még 105-ön is de mind kiszórtam.Ha az equitas 100 ezrével szórta biztos nem véletlen.
Mitől lesz jó ez a cég mondja már meg valaki??????????????
Az ecoban lehet hogy drágán de tényleg van sztori.....
Elég már a hülyítésből gyerekek! Buczi csak a Phyl-t adta el, de hogy nem annyiért az 100%. No és amúgy meg kinek is adta el? Amúgy meg hol a hír, hogy az 5 évig szóló tagsága is megszűnt? Kedves gyengekezűek és parázók. Nem kell mindent elhinni, amit ezek a fiúk itt olyan szépen leírnak!
Erősödő Phylaxia