Ha 21 en vettem és eladtam miért buktam? Csak a brokidíjat az meg lófütty.Megint mellébeszélsz. 30 óta arról beszélsz , ezt tartani kell. Erről beszélj Vitorlás.Mi érdeked fűzódik hozzá? De itt 2 év intenzív fórumozás után meg is van a véleményem rólatok. Akit ilyen módon el lehet kábítani az meg is érdemli a bukóját. Nem szeretnék háromnapos vitát és anyázást, csak mert egyszer leírom a véleményem. Jó?
JK!
Olvasd el még egyszer azt az írást! :o)
Ki beszélt arról, hogy BM könyvelő?!
Ha jól emléxem és miért nem emlékeznék jól, Hálózat épitási igazgatói státuszba vették fel! Gondolom nem a könyvelés a feladata! De a végzetsége alapján inkább az vág a profiljába, mint a hálózat építés! Na kc ennyi! A feladatot megkapta! :ol
Buxer te a mellédumálás csúcsa vagy. 1860 as nullás áron van Genesisem. Villany? Ne szórakoztass el engem a párhuzamaiddal. Ha megtennéd, leköteleznél. Először 29-nél óbégattam, kiszórni. Többen megtették. Néhányan 1-2 forinttal később. Most 19-20. Az hány %? Ekkora bukót nem várok meg a genyával, megy a hóba kifelé kegyetlenül.
Ti mire vártok? Buxerre?
Ecót 152-148 között kivágtam. Most vettem egy keveset 139-140-en. De csak keveset. Több lépcsőben szállok be.
21 es vételeimet 21 en kivágtam. 2-3 napra rá. Ezt a papírt erősen hanyagolom. Iszonyat átverés ez. És a porhintés kegyetlen.
De nem akarok vitatkozni most estig. Ezt gondolom, elmondtam, kész. Érdekem nem fűződik hozzá. Ellentétben itt egyesekkel, akik után vagy száz ember megy.
A döntés a ti kezetekben van. A nehéz az, hogy innen nem világos, hogy valóban a 15 megállítja-e. Ha igen, vissza fog pattani ugyanide. Ha ezt megtépik, akkor tévedtem..
És leesik az állam. Egészen a pincébe.
Hát, barátom nem vagy egy semmi figura itt a fórumon...
Eladtad bukóban...
Sajnálom, tényleg...
Azóta milyen fordulatot vettél...
Hogy miért vagy mégis itt???
Mert vissza akarod venni olcsóbban, és ezért mindent megteszel!!!
De ez még mind nem lenne baj!!!
A baj az, hogy k....tt nagy baromságokat írogatsz ide!!!
Tudod te egyáltalán, hogy mi a különbség egy könyvelő és egy könyvizsgáló között???
Szerintem nem!!!
Mert a különbség fényévnyi...
BM nem könyvelő, hanem könyvizsgáló és ez óriási különbség!!!
Szerintem neked fogalmad nincs, és nem is lesz, hogy Ő miért van a cégnél!!!
Hozzáteszem nekem sincs, hiszen nem vagyok bennfentes, de abban biztos lehetsz nem azért hogy könyveljen!!!!
Erősödő Phylaxia