Ugyan már Mummy szerinted veszi aki ide beir.
Múltkor volt ez a kinek mennyi van összeírás.Hidd el ha csak a fele igaz lett volna nem itt lenne az árfolyam.
az itt fórumozok többsége csak irogat unalmába hidd el nekem.
elég rég vagyok itt látom,amerre a szél fúj.
én veszek mindig ha tudok már sokszor mondtam azt majd meglátjuk mi lesz.Sajálom ,hogy a közgyűlésre nem tudtam elmenni de a következőre mindenképp megyek úgy is akartam beszélni Rapistával is meg a többi egy-két emberkével akinek van.
Pl Budfox neki látod tuti van.És volt közgyűlésen is láttam fotókat bizonyítékként de csak halkan mondom.
jaj de arri vagy budfox nincs gardeniám de majdnem vettem 13800db-t 162ft on mostmár biztos nem irogatnék ide :)
Én sejtettem csak az őcsém miatt nem akkartam eladni na neki kampec de tartja mondja neki rá ér a T.P szövege nem tetszet főként akkor nem mikor azt mondta a tőzsde nekik jó dolog tehát nem nekünk befektetőknek hehe akkor volt még 37% hasznom de már § várok
Ez vili Béla! Csak azt nem értem, hogy itt 26 Ft óta mindenki csak vesz! Ma pedig belenyaltunk a 18 Ft-ba!
Sokaknál most jön a "beleszarokefektus": Bár mennyire is esik, tartom!
Pedig még, mindig nem az alja! :ol
"Nem tudom, hogy válaszol-e még itt DLPH, de én úgy gondolom sacis csupán TA alapon. Ugyan is a 21 Ft, a grafikonon dupla alj volt.
Mummy "
Sacisnak természetesen mindig válaszolok.
Így igaz, és ez el is indított egy váltást, amikor 21-en lettek vevők és 22-ön eladók. A kereskedés jellege meggyőzött arról, hogy ennyi volt. Ha meg nem ennyi, akkor nagyon nyögvenyelős lesz, és nyögvenyelősen egy ilyen cég papírja pusztán TA alapon nem kell.
Ez történt.
Törölt felhasználó2008. 06. 05. 16:41
Én most itt a végén 19 en vettem keveset
azt majd kiderül.
Erősödő Phylaxia