Ami a Bélának írt magánlevelet illeti, az nem a Phylaxia üzleti titkait vagy információit illeti!
Nem is sértődtem meg!
Ami a lényeg ugyanolyan kisbefektető és fórumozó maradtam...Titkokat sem magánbeszélgetésben sem itt nem teregetek ki!
A reagálásom erre vonatkozott,
A bocsánatkérés túlzott volt, ha így esett elfogadom, de sértő nem volt a mondanivalótokban...
Akivel felveszem a kesztyűt...az számoljon vele, ha ír, és olyan hangnemben, hogy érdemes, választ kap..övön alul nem ütök vissza:-))))
Pista, most akkor rapista vagy Rapista vagy? van különbség? ha igen, miért változtattad meg?
Törölt felhasználó2008. 06. 05. 14:13
Jaj Pista.
Én nem is mondtam ilyen csak gondoltam ha ide írtam elöször akkor itt kérek bocánatot is.Nem kaptam persze semmi infót tőled és nem is akartam.De gondolom a személyes felháborodásodat kifejező levelet csak nem másolom ide be,te sem azért írtam.Részemről a téma lezárva én bocsánatot kértem tőled levélbe is meg itt a fórumon is.
Szerintem ennél többet nem tudok tenni,hogy ne haragudj.Akik meg félreértették azoktól meg elnézést.
Kedves Béla !
nem adtam neked más infót, csak amit akárkinek, aki részvényes vagy fórumozó...
A kapcsolattartó dr.Tóth Péter..
ami a tárgyalások "elhúzódását" illeti, az üzemátadás és az engeélyezés eltő időpontját említettem!
Ami az olasz megállapodást illeti, tavaly októberben a cég bejelentette, az árfolyamra nem volt hatással mégsem..
Egyúttal tájékoztatok mindenkit, hogy nemcsak a fórumon (aki jár kgy-re, tudhatja) a közgyűléseken és a szűkebb testületekben ki merem nyitni a számat!
Javaslatok tehetek, biztosítom az olvasókat, hogy meg is hallgatják, sőt figylembe veszik!
(A Dr.Tóth Péter által adott interjú röviditett ismertetésén is átjön néhány téma, a Portfolio elemzői nem lenne illendő vitatkoznom, de nem mindenben osztom a következtetéseiket, véleményüket!)
SPQR - gyártunk csomagolt ( 3 hó szav. idejű) linzer csomagokat, télen habkarikákat.
van egy automata linzerkészítő gépünk, olasz kemencével.
de általában friss süteményeket gyártunk 2 kávéház részére,
készítünk fagylaltot
ellátunk iskolákat, óvodákat, áfész boltokat, magánvállalkozókat.
Nem a viszonteladáson van nálunk a hangsúly, ez a kissebik hányad. jobban szeretünk saját részre termelni - jelen gazdasági körülmények között. mert inkább családi vállalkozás ez. És a munkaerő is nagyon drága.
Én szeretnék Bécs -ben bővíteni, vagy Oberwartban...sokkal kevesebb a szabályozás, nem nyírják ki a vállalkozókat... kis boltokba még pénztárgép sem kell ...
Erősödő Phylaxia