Mummy!
Két számlám van, és a másik 10 K eladás ott van.
Törölt felhasználó2008. 06. 03. 15:31
Mennyi az esélye hogy 1 éven belül felmegy 30 ig? akkor az az 50% csak megéri ezt a kis stresszet. Nem? Csõdbe csak nem megy!?!? Vagy mégis??? Elvileg csökken a hitele meg minden. Van esély a talpra állásra vagy csak a spekulánsokban lehet bízni?
JP
"Bud Fox, latom, hogy nem erted. A lejat megbizas utan , automatikusan mas kerul be elso helyre, es a sor vegere kerul az elso...de mivel az automatikusan elso helyre ugrott megbizas ideje is lejar, ezert az automatikusan sor vegere ugrott megbizas, , szep lassan ujra az elejere kerul....mondom, hogy nobel dijas tett volt :-)"
JP, én is ezt írtam.. Ha lejár a megbízásod más kerül a helyedre. de azt nem lehet tudni hogy ki mikor állt be a könyvbe nemigaz ? lehet hogy egy ilyen körforgás 1 hónapig is eltart... feltéve hogy mindenki ugyanarra az árszintre áll be, és mindig.
3021, az lesz itt a duma párhónap múlva, hogyha az 50Ft-os opciós szıntet ilyen lendülettel elérte, akkor venni kell mert jön a 75... Malév jegyezd fel.
ezt miért csinálod itt a szerencsétlenekkel buxer?
Jó ez neked??
Nem vagy semmi!
Inkább te is eloldalaznál vagy megmondanád a frankót amit mindketten tudunk:15 alatt!
Most már csak hátra kell dölni és onnan figyelni, hogy a kisbefektetök egymást pofozva ütik verik egymást, és hogyan dobálják el pánikszerüen bukóban a részvényeket.
35FT-nál találkozunk, ott ugyanilyen pánikszerüen vissza lehet venni.
Hat igen Mummy, en nem ertek az ilyenekhez...en csak szemretetellel nyomom le az arfolyamot, de sajnos nem tudom hol az alja,mert azt meg nem latni :-)
Erősödő Phylaxia