Sziasztok.Gratulálok mindenkinek.A saját magatok gerjesztette hülyeségekért.
Így haladunk 10 Ft on találjuk magunkat.
Ez nektek miért jó nem tudom.Ja persze kerestek pénzt ,bocsi elfelejtettem...
Miután megkaptam,megpróbáltam beállni eladásra 1 forintal feljebb,de esélyem nem volt.kb 2 perc alatt több 100 ezer darab már ott volt eladáson 23 forintnál.Akkor meg úgy voltam vele,hogy ha én beállok mondjuk 700 ezer darab mögé,mire azokat megveszik,valamiféle kisebb rally lesz,szóval akkor már éppen eladhatom 24,en majd,vagy 25-ön,vagy csak egyszerűen a vételi nyomásnál beviszek egy megbízást piaci áron,de felesleges ott csücsülnöm és várnom a messiást,mert rohadt sok részvény lenne előttem,és azok csak akkor fognak elfogyni,ha megáll az eladássorozat és ugyan ilyen erővel megindulunk felfelé.Addig felesleges havonta pakolgatni...
De persze van az a lehetoseg is, hogy mielott lejarna a megbizas , akkor valtoztatni lehet a lajarat idejet, ezzel nem kerulsz el az addigi poziciobol a sorbol...es ezt lehet hosszabbitani ameddig akarja a speka.
A bibi ott van megis az egeszben, hogy amikor meg nem latszott a konyvben a 19-es sor, gbakernek megis sikerult a legelejere betenni, ami eddig nem is cafolhatatlan persze, de ahhoz mar tenyleg nagy mazli kell, hogy aki 23-nal mondjuk nem varja lentebb az arfolyamot, az betegye 19-re es meg elso is legyen a sorbol, es meg teljesuljon is a megbizas.
Én például amikor megkaptam a csomagomat 22-n a nagy öntésben anno akkor már kereken 1 hónapja álltam bent a könyvben,pont az utolsó nap teljesült sajnos.1 napot várhattak volna még a srácok az öntödével...
Egyetértek veled szerintem is rövidesen megkezdi a menetelést szerintem még ebben a hónapban az 50FT felé, ezért írtam, hogy a hasukat fogják a röhögéstől mert Ők sem hiszik el, hogy ennyi luzer van ebben a papirban.
Erősödő Phylaxia