Csa-csi hidd el egy valakinek tökéletesen megfelel ez a semmit tevés.....és az egy lehetséges felvásárló. A 30 napos súlyozott átlag szépen jön lefelé. Ennyi.
Elvileg semmi közük egymáshoz.
Ha azonban az itélet a phylaxiának jó lenne, akkor alkalmas lenne az időpont az új részvények bevezetésére az árfolyam visszaesése nélkül. Sőt megindulhatna az emelkedés.
Mivel a CEVA per Legfelsőbb Bíróság elóőtti felülvizsgálati tárgyalásra 2007. november 28-án kerül sor, szerintem csak utána jöhet szóba az új részvények bevetetése.
sokan... sokan... sokan... ez a részvény, sajnos már régóta a spekulánsok és a befektetők érdeklődésének perifériájára került. A napi néhány milliós forgalom ennek a bizonyítéka. Itt annyi okos ember van, segíthetne rajtam. Mondja meg, hol van az az áruda, amely bizalmat árul a phylaxiához. Én biz'isten vennék! Az dicséretes, hogy csekélyke forgalmához képest, ez a topik kiemelkedően a legnagyobb forgalmú. Beszélünk, beszélünk, a nagy semmiről.... :(
Vajon mikor kapom meg a részvényeimet?
Való igaz, hogy fogják a papírt.
Elvileg 30 környékére visszajöhetne még a részvények előtt. Ennek azonban hamar be kell következnie, ha megtörténik.
Mert ahogy közelgünk a piacra kerülő részvényekhez. úgy csökkenni fog a vételi kedv. Ha még van 2-3 hét akkor belefér egy kis erősödés. Addig én is azt látom, hogy tartják ezen a szinten. Alulról támasztják 25-ön, feljebb meg nem nagyon engedik. A kereskedés zöme a napokban 26-27-en zajlott. Csak fogyjon a 27...
A grafikont nézegetve. Ha 23 megtartja a részvények bevezetésekor, abban az esetben szerintem szépen néz ki a dolog.
Ha a 20 Ft-os szint elesne az kiütné a paírt egy időre. Huzavona így is lesz, de ha nem esünk nagyon mélyre, akkor hamar összeszedheti magát a papír, és néhány hónapon belül szépen fog teljesíteni.
Ehhez persze kellenek a hírek eredmények, de ezek szerintem ott vannak a tarisznyába.:)
Hát ez az én jóslatom. :)
Nem több csak egy személyes vélemény.
Akko' meg mondja má' meg, mert sokan bizalmatlanok és stratégiát keresnek. Kevés az infó, sokan csak húzzák lefelé, több pozitív ember kéne, úgyhogy mindenki hozzon magával még egy embert :)
Figyelem a pappert egy ideje, és a szvsz amíg nem jönnek a "híres" papperok addig ez nem mozdul, de remélem tévedek. Aki(k) lehozták ide - tudatosan - itt is fogják tartani, nagyon jó áron ugyanis csak itt tudnak venni, a pánikhangulatot fenntartva pedig akár még lejjebb is megszerezhetik, főleg ha nem tudtak jegyezni. Szóval, hogy ez feljebb ballagjon felfelé alapos befektetői hangulatváltás és bizalom kell, de amíg ez nincs meg és csak a "félelem"-hatás van a "híres" papperok lenyomó árától, addig maradunk Maradon, ahogy mondják vidéken.
A bizalmat kérem erősíteni és nem végiganyázni megint a napot, és elkergetni az érdeklődőket, az senkinek nem használ.
Ha P.Howard azaz Rejtő Jenő két egyforma könyvet írt volna, régen elfelejtjük!
ez a zseni két számot irogat mániákusan...
egyetértek!
azaz, ha nem hivatkozna infókra, ami enyhén aggályos...
Törölt felhasználó2007. 11. 15. 22:12
Azért ő más... ahogy írtam korábban.
Erénye, hogy az indulatos támadásokra is nyugodtan, kellemesen válaszol.
Rengeteg igazságot ír. Nem szidja ocsmány módon a részvényt, legfeljebb: "22 lesz, menekülés"... szóval mielőtt lenézi bárki, vagy gyengeelméjűnek nevezi, szerintem aki mélyre lát, az látja, hogy ő egy nagyon is érző, intelligens ember.
Erősödő Phylaxia