Nos akkor az 1. sz. hazugságod:
(Stockin vitáztunk.)
12752 2011.08.01 08:55 Trisz (Kezdő fórumozó) Re: egy rv-re eső vagyon Címzett: @macika
Nem értem mit Oglizól? Te hirdetted itt az igét 21 környékén, hogy a biztonsági őrök eladnak horror tételekben!? Ez annyira illogikus, biztos nem uncsi. De legalább legyél konzekvens.
12755 2011.08.01 09:47 macika (VIP) Re: egy rv-re eső vagyon Címzett: @Trisz
ogli az 40-nél volt
12763 2011.08.01 12:23 Trisz (Kezdő fórumozó) Re: egy rv-re eső vagyon Címzett: @macika
Ez a fajta vita nem méltó ide. Még hogy 40-nél Ogliztál!?
11835 2011.06.09 10:36 macika (Kezdő fórumozó) Re: Még nincsenek a Gyorskocsiban? Címzett: @macika
a biztonsági őrök kiárusítást tartanak
06.09-én min 24 max27 volt az árfolyam.
12411 2011.07.13 15:46 macika (Kezdő fórumozó) Re: nincs cím Címzett: @kerikoma
valaki nagyon szór, de nem adja olcsón
fősped? vagy a biztonságinak van még:
07.13-án 24-28 között volt az árfolyam. A két bejegyzés közötti időszakban volt a mélypont. Még jófejkedtem is, hogy nem a 20-at írtam.
Dehogy volt kár, ne mérgelődj ezen. Legalább lett valami élet a topikban, ha már a részvényben nincs.
Tönkreteszi az idegeket egy ilyen vacakban ülés, ne csodálkozz.
Most már nem megyek más témára. Bemásolom az 1. számu hazugságod. Azután pedig a kisbarátom miatt "megforgatom benned a kést". (Ezt nehogy szó szerint értse valaki.)
Látom kavartok rendesen. Mélyponton hintetted, hogy a biztonsági őrök adják. Majd a stockin egyszer a fejedre olvastam ezt, miután emelkedett az árfolyam. Akkor azzal vágtad ki magad, hogy te azt nem a mélyponton írtad, hanem még előtte 40-es árfolyamnál. Beidéztem a bejegyzéseidet, miután egyértelművé vált, hogy hazudtál, nagy lett a csönd. Én pedig úriember voltam, nem forgattam benned tovább a kést. Erre most össze vissza kezdtek itt támadni, mintha ez valamit változtatna a helyzeten. Bemásoljam a stockin ez ügyben lefolytatott vitánkat?
Miről beszélsz? Folyamatosan csináltad a hangulatot, hogy a biztonsági őrök szórják a papírjaikat. Nem veszik! Azzal nem szavazhatnak, amit eladtak.
Vagy mit is gondolsz? Hogy mélyponton 20környékén eladták, hogy utána 30felett kgy előtt mégis visszavegyék? Inkább írj 2 sorral többet, de had tudjam mire gondolsz.
Erősödő Phylaxia