Ezt írtam csak Tris: "Szerintem inkább beszéljünk arról, hogy 33-nál tömés volt-e :-)), stb.""
Ott volt a ":-))" -jel, csupán arra gondoltam, hogy a részvényről beszéljünk személyeskedés helyett. De tényleg nem vagyunk egy hullámhosszon, Neked minden szót magyarázni kell. Nem látsz sajna a gondolataim mögé, szerencsére azért vannak akik igen. Ezért nehéz veled a kommunikáció.
Szilvi! Ha megengeded Lelkem Gyöngyvirága. :)
Elő sem mertem volna venni a témát. Viszont udvariatlanságnak tartottam volna veled szemben, ha válasz nélkül hagyom a felvetésed.
Hadd maradjak hű önmagamhoz. Én már egyszer lecsontoztam magam itt a tőzsdén. Kosto szerint spekulánsnak csak az nevezheti magát, aki már legalább 2x tönkrement a tőzsdén.
Tehát ezzel nincs semmi gond. Senkinek nem kívánom. De ha meg is történt valakivel, az nagyon komoly tapasztalatot ad. Szvsz szerénységre is tanít. Tehát nagyon szívesen váltok szót olyannal, aki ilyeneken keresztülment. Ha tanult belőle, biztosan nem fog nagyképűsködni, vagy bárkit baleknek nevezni, aki más véleményt képvisel tőzsdei dolgokban.
Csak arra próbálok ezzel rávilágítani, hogy mindenki a saját számlájából vonja le a következtetéseit, hogy helyesen kereskedett-e. Ne azon vitázzunk pl., hogy valami tömés-e vagy sem.
Igen igen. De azért te ezt mintha gyakrabban hoznád szóba. Nem szeretném, ha lemaradnék valami fontos információról. :)
Még itt megkeveredek, aztán valamit nem fogok elég érthetően fogalmazni. :)
Ha nem vagyok érthető, vagy félreérthető vagyok, akkor kérem, hogy más is jelezze. Előfordult már ilyen velem, ezért igyekszem precízen fogalmazni.
Szilvi! Kívánom, hogy nagyon szép legyen a számlaegyenleged. De ez itt indifferens. Ha valamit leír valaki, annak az információértéke független a számlaegyenlegétől. Nagyon menő guruk is szoktak mellényúlni és gyenge kezdők is be tudnak találni. Tehát itt tényleg elég a bejegyzésekre figyelni. Azért ha kedved engedi, említsd meg legalább havonta, hogy rendben van a számlád. Engem legalábbis megnyugtat.
Pillanat!
Te írtad, hogy a hazugságaidról adjak listát. Azt is megelőlegezted, hogy nem fogok rá válaszolni. Válaszoltam. Most meg ezzel ellenkezőleg, ne írjak! Követhetetlen vagy. Nem vagy kicsit hisztis hangulatban?
Egyébként ne adjunk egymásnak utasításokat. Ez egy nyilvános fórum. Mindenki arra reagál, amire kedvet érez. Egyébként kedvemet is lelem a veletek való kommunikációban. Beszédes. Gondolom más is olvassa. Ki ki leszűrheti a megfelelő következtetéseket.
Erősödő Phylaxia