Én arról beszélek. Ph -nál pánikoltatott Nagyon Barna oglival. De ha jól látom te hozol most új nem Ph témát. Azután pedig amikor rosszul jöttök ki belőle, megy a csodálkozás, hogy miként került ez a téma ide? Nagyon súlyos esetek vagytok. Komolyan.
azt, hogy hatalmasat buktál és itt kamuzol a tények ellenére is
(#82404) Re: Londoni elemzők már új magyar IMF-hitelről beszélnek
Értékelés: 0
előzmény (#82403: -bubu-) | válasz erre | 2011. augusztus 3. - 21:23
Tegnap is a 200-as visszateszt járt az agyamban, mikor longot vettem, de már az is olyan messze van.
Nem olyantól félek, hogy nem lesz meg, mert tuti meglesz, mint ahogy ez a chf-short is jó lett volna, ki nem ütik azt qva certit, úgyhogy tényleg soha többet azt a szívást. Egyelőre tényleg úgy néz ki, visszahúzzák a végére és talán nem ütik ki azt a dax-long vackot is holnap, aztán kimenekülök.
Hiába van jó gondolatom, ha keresztbetesznek.:D
sly36
(#82188) Re: chf / huf certi
Értékelés: 0
előzmény (#82173: NagyBarnaMacko) | válasz erre | 2011. augusztus 3. - 10:15
Itt vagyok, most estem be, jó reggelt.
Drága pesti rokonaim úgy döntöttek, hogy teljesen váratlanul hozzánk jönnek nyaralni csak úgy minden előzetes megbeszélés nélkül 1 és 3 éves gyerekekkel beestek tegnap délután pár napra. Imádom az ilyet.:D
Ráadásul ez a qrva certi, hát hogy nem cseszné meg azt a frankját nekijje, na.
Szóval nyitok egy forexes számlát, ennek így semmi értelme.
Bocs a káromkodásért mindenkitől.
sly36
Tudod jól, hogy én azokba sem rúgtam soha bele. (Nagyon Barnával ellentétben.) De szvsz az is kifeküdt, aki nem tudja követni saját magát.
Este ezt írta: "1 én nem mondtam hogy hol ogliztam...
Beidéztem neki a saját hsz-ét: "
ogli az 40-nél volt "
Azóta össze-vissza beszél mindenről. Kis vizet kéne adni neki. De felőlem....
itt mindenki tudja hogy több milliót buktál a phylaxiával, vissza lehet keresni, meg a dax shorttal amit mackókád javasolt, és napokig értetlenül pillogtál, hogy miért megy 7000 fölé. te kamuzol, mert nem ismered be sosem a tévedéseidet, csak fényezed magad mintha mindig nyerő trédjeid lettek volna. a múltról sosem beszélsz slymama, miért?
ne kamuzz, ennyi nevem nincs, nem egy van ezt nem tagadom, de 8-9 nincs. de csak ezt használom. és azért kellett több mert kitiltasz mindenkit aki neked ellentmond. de ráérsz egész nap, mert gépfüggővagy
Erősödő Phylaxia