Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Dehogy, tökmindegy mennyiért vannak a régiek, ha annyit ad el belőlük amennyit a jegyzésből kap, akkor az tiszta pénz. (Az más kérdés, hogy esetleg saját maga veri le a többi részvénye árát. Egy esély lebeszélésre.)
Arra gondol, hogy a visszaigazolás birtokában csaknem kockázatmentesen el lehet adni annyit a meglévőből, amennyit majd kap a jegyző. És akkor így az 1.000ft-n jegyzett részvényeken kaszálhat 900-1.000 ft-t... . Hátha lesznek páran akik élnek a lehetőséggel és beejtik az árat, erre ráerősítenek páran akik adják az áresés miatt végül hátha lesz benne egy minipánik, ahol moak lejjebb viheti az átlagárát, hónapok óta úgyis 500-ra várja. (Mondjuk szerintem a leátlagolás egy igen tré kereskedési mód, hagyni menni a pakkot 10,20,40,60,80% mínuszba és még ott is higítgatni, ahelyett hogy max -10 -15%-ban eldobta volna - vagy még sokkal hamarabb - és fél évig felé sem néz. Na mindegy, kis veszteségben eladni kevesen tudnak, a többiek megvárják amíg igazán fáj.)
Kíváncsi vagyok, hogy ezt hogyan gondolod kivitelezni. Amíg a számládon nem írják jóvá az új papírokat, addig sajnos nem Te rendelkezel vele. Persze a most meglévőket, ami alapján jegyezhettél, bármikor adhatod, mert az már a számládon csücsül. Vsz az igazolást még OTC-n sem fogadják el, mert mi van, ha a keletkeztetéssel probléma adódik. Persze tudom, ptk, meg kellékszavatosság, de azért papír nélkül papírt eladni számomra igen problémásnak tűnik. Esetleg egyéb csatornán gondolod az eladást?
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!