Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Tényleg esett, de az Estben már a visszakerülés előtti hónapokban nagyon keményen ment a speka és erős volt a "zsongás". Ha emlékeztek több száz ezer rv is gazdát cserélt 1-1 aukcióban, komoly árfolyamingadozásokkal. Utólag azt gondolom, hogy ott már az IT és egy kis csapat keményen és nagyon tudatosan csinálta a hype-ot. Sztem az ehepet még nem fedezték fel igazán a spekák, a kisbüfik itt elégge strong holderek, kicsi a valós közkéz és valszeg a nagytulaj is inkább a csendességben érdekelt jelenleg. Én nagy esésre semmikép nem számítok, de 20k-t sem várom péntekre (bár azért nagyon örülnék ha az utóbbiaban tévednék).
Koszonom.korrekt👍.azert remelem közben okosan el teszed más rvk Ben is a nyerot.Gondolom Ehepbe se poén bol vettél bele.Kitartast neked a továbbiakban.
Koszonom.ahogy olvastam a topikodban igen jo bekered van opusban és szep mennyiséged is.Mi volt az ami miatt tartottad 800 nal is?Mert ha ott vagy környéken eladod akkor is príma nyerot lett volna.Nem akarok vájkálni a zsebemben ne értsd félre.Csak érdekelne a gondolatmeneted.Ha nem akarsz nem válaszolsz elfogadom.
A szem 8300 vgy 8400 volt az állja.Nem állítom,hogy pénteken 20 k lesz.De elkezdődött a pozitív folyamat.kamura nem mentik meg a céget.es lesz ez meg 20 k fölött bőven.Kitartasd csoki.Ne nyomja rad az opus a bélyeget.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!