Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
sztem a delta nem durrant ki csak leeresztett.Szidom oket mert rohadtul nem korrekt amit muvelnek de attol fuggetlenul ezekkel a hirekkel amik mostanaba kijottek talan elkezdodhet valami.
sztem jelenleg arrol szol hogy minel jobban elbizonytalanitsanak minket semmi tobbrol.De elobb vagy utobb muszaj nekik is lepniuk.Es amit korabban is irtam hogy itt valami nagyobb durranas lesz mint amire gondoltunk es ez osszefugghet a Deltaval.Erre tudok csak tippelni jelenleg.
Lehet, amit írtam az csak az én álláspontomat tükröző vélemény volt, azonban jó lenne tudni, hogy miről szól a papír, illetve az általa megjelenített cég várható, beárazható jövőbeni értéke. Jómagam úgy látom, hogy a blue chipek kivételével a legtöbb papír jelenleg a magyar értékpapír piacon erről szól. De hát emberek vagyunk, tévedhetünk, éppen ezért szívesen látjuk az alternatív aspektusokat is.
1.700 körül már lehet(ne) likviditása és egy komolyabb rally is indulhat(na). Én - bár tudom, hogy ezért sok mínuszt kapok - azt várom, mert - szerintem - aki annak örül, hogy most megfogják, az nem igazán érzékeli a jelenlegi helyzet lényegét.
ez nem felhúzás szvsz, pár kisbüfi egymástól függetlenül pont egy időben döntött a vásárlásról és eddig vettek bele piacin. Már ott vannak az 1900 alatti eladások..
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!