Mint írtam, nem ismerem a cég helyzetét, az azonban biztos, hogy a Cégbírósághoz be kell(ett) nyújtani a jegyzőkönyvet, stb. - és amennyiben valamilyen mulasztásuk jogellenes, úgy felügyeleti eljárásban meghozza a szükséges határozatokat. De mindent ki lehet trükközni. Előttem sem tiszta, hogy mi történik az EHEP-ben, de az árfolyammozgásokból voltak gyanúim, amiket egy-két hónappal ezelőtt, amikor leírtam, személyeskedő hozzászólásokat kaptam és rengeteg mínuszt. Mondjuk egyik sem zavart különösebben, mert ha valakit ezek zavarnak, akkor ne menjen jogi pályára. Most azonban azt veszem észre, hogy a Fórumon is elhalkultak ezek a hangok, és néha a csend/hallgatás beszédesebb mindennél.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!