Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Eddig úgy tűnik, hogy tévedtem. Az igazi kérdés az, hogy átviszi-e az 1700-2000 ellenállási zónát, az fogja meghatározni a középtávú helyzetet. A mostani állás szerint lehet rá esély.
lassan már sokkal nagyobb kérdés lesz az, hogy azok a papírok hol landoltak... közkéz és a teljes pakk a kisbüfiknél van vagy közkéz, de baráti kezekben a pakk vagy ne adj isten ezekből már került a másik nagytulajhoz is..?
100k reszveny megfordult miota legutobb jelentett nem hinnem hogy 60k reszveny van nala sztem penteken lesz egy jelentes hogy 5% ala ment es kb a 30k mehet felfele.
Azt gondolom, hogy most még csak tesztelési fázis időszakában vagyunk. Most épít bázist magának.. ennél a részvénynél nem a beszállás a kérdés, hanem hogy mikor szálljunk ki (ne túl korán).. mert mint már írtam, elmehet teljesen irreális magasságokba is..
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!