Ja, így már világos, hogy miért áradoztak róla februárban, azóta persze csendben vannak.
Nem tudom erre mit lehetne mondani. 18400környékén dobtam a tavaly nyári papírjaimat, abban az emelkedésben. Kicsit korán, lehet, de már így is megérné visszavenni. Megérné? Na ez még nem biztos, sőt. Azóta nem tetszik, amióta újra bevásárolták magukat a "mozgatók". Talán, ha újra kipakolnak fog megint normálisan mozogni.
Ha nem lenne, aki odaadná ennyiért, nem működne a tőzsde. Én nem vagyok a spekuláció híve, mégis a spekik segítenek nekem, mert olyan áron adnak vagy vesznek tőlem, ami nekem jelentős nyereséget hoz.
Amikor az ember elámul, hogy lehet ennyi az árfolyama, az remek pillanat eladni vagy bevásárolni, hiszen ilyenkor úgy látjuk, valami nem jó az árazással.
Frankó mind az Egis, mind a Ricsi !!!
Ha megnézed a napos chartot (jó 1 éves horizonton), akkor láthatsz rajta kb. 2012. jún-tól egy jól kivehető emelkedőt kb. október közepéig, ahol azt követően van egy visszaesés, majd ismét emelkedőbe kapcsol a grafikon. Nos ha ezt a két végletet (októberi lokális csúcs és visszaesés lokális alja) felosztod fibó szintekre, azaz egészen pontosan a 2012.10.15-i csúcsot (napi max. 18635) és a 2012.11.28-i aljat (napi min. 16490), majd kiterjeszted még a fibosávot felfelé 138,2%-ig, akkor arra 19454-et kapsz célárnak és nem találod el fejből, hogy mennyi volt az idei évi napi csúcs (2013.03.04 - 19460). Nos gyorsan befejezve a szövegelést, az elmúlt két héten itt játszadoztak a nagybüfik a 18K körül, egészen pontosan a 21MA és a 61,8%-os fibó között. Ma ugye kiárazódott az oszti meg ugye morcosak voltak a "befektetők", blabla ..., lényeg, hogy gyakorlatilag a fibó szintre rakták az árfolyamot (fibó 61,8% - 17815) - záróár: 17825.
egis topik