pl megígérem hogy adok neked 5.000 forintot. hitegetlek, aztán azt mondom, hogy még sem adok. erre te megsértődsz rám, pedig minden maradt a régiben. valahogy a piac is képes esni annak ellenére, hogy nincs beárazva. :)
Korábbi cikkünkben részletesen beszámoltunk arról, hogy az Egis számára az elkövetkező években a biológiai termékek forgalmazása komolyabb növekedési potenciállal kecsegtet, a menedzsment jelzése szerint az első termék, az infliximab forgalmazása valamikor az idei év közepe táján kezdődhet meg.
Megkeresésünkre az Egisnél elmondták, egyelőre csak az első két termékre van szállítási szerződés, a mostani hír pedig az Egis és a Celltrion közti kapcsolatot nem befolyásolja. A várakozásokat eddig az Egis csak az első két termékre fogalmazta meg, arra vonatkozóan nem publikáltak becsléseket, hogy a 8 készítményből álló biohasonló portfólió mekkora értéket képviselhet. A már említett infliximab jelenleg törzskönyvezés alatt áll, 1-2 hónap múlva megtörténhet a törzskönyvezés, a második terméket pedig a Celltrion nem adta be az EMA-hoz engedélyezésre, ebből az valószínűsíthető, hogy inkább az EU-n kívüli országokra (pl. FÁK) próbál fókuszálni a gyártó.
Ez így szokott lenni, most a 18k is drága. Majd 19k-nál mondjuk hogy milyen balfaszok voltunk, hogy nem vettünk eleget 18k-nál. Én most gyűjtögettem egy keveset hozzá:)
Úgy gondolom a Celltrion lehetőségből anno semmit sem árazott be, így most kiárazni való sincs belőle sztem.
ja.visszavontam.sejtettem egy leszúrást, de úgy voltam vele, hogy addig talán nem megy le, vagy ha lemegy akkor felpattan. de végül is nem baj hogy nem vette meg
ja érdekes. általában én is az adott helyzethez mérten veszek fel vételi pozit. 19.150en még az ember azért fohászkodik, hogy csak még egyszer legyen 19alattt. hát most jó áras. :D
ez az új szokás. 11:40-50 körül megbillen, aztán a köv. meg 16:50-kor.
van egy kis és egy nagyobb fej váll is. a kicsi jobb válla 18nál teljesült, a nagy 16.500(17.000). kíváncsi leszek. Celltrion nélkül megérinti, sőt.
Otp-Egis-t leszámítva, amúgy is a tavaly ilyenkori értékek körül mozog a piac.
egis topik