Továbbra is azt gondolom, hogy az elmúlt hónapokban a manyup részvények eladása nyomta le az 19k-s szintekről az árfolyamot. A Celltrionnal kapcsolatban sztem nem árazott be a piac semmilyen pozitívumot, ebből adódóan amit nem árazott be, nincs mit kiárazni. Sőt a cég megerősítette, hogy a 2 termék forgalmazására kötött megállapodásban nem történt változás. Úgyhogy a parát én teljes mértékben indokolatlannak tartom. Természetesen jobban örülnék, ha végre helyén kezelnék a cég értékét, azaz jelentősen felfelé menne az árfolyama, de azért, hogy most esik (korrekciózik) nem csüggedek, mert ebben is van jó, hogy tovább gyűjtögethetem ezeket a szerintem jelentősen alulárazott papírokat.
Egyrészt már volt, másrészt ha tudnám, mikor indul el, akkor csak előtte vennék, és nem gyűjtögetném. Én személy szerint mindig örülök, amikor egy fundásan ilyen jó papírnak esik az árfolyama, mert akkor alacsonyabb szinten tudom folytatni a gyűjtögetést.
Úgy gondolom, egy felvásárlái hír 20K fölé viszi.
Én meg annak helyében, aki eddig kötvényalapokban ült, átnyeregelnék részvényekbe. Tökéletesnek tűnik az időpont egy váltásra.
Esést prognosztizáltunk, bejött. A kis fej-vállak 18nál kész, még alá is ment. Ha nem húzzák vissza, akkor 17. A 16.500at magam sem tartom esélyesnek, hacsak nem lesz armageddon, mert akkor minden lehet. Most relatív olcsó a papír. a 19.500hoz képest meg pláne, szóval aki hosszú távban gondolkozik annak akár megérheti venni. Esést vártunk, megkaptuk. szerintetek??
Az Erste elemzője egy seggluk. A Pannergyt is vételre ajánlották 1200Ft-os célárral és ők maguk dobták 560Ft alatt. Komolytalan a 25700Ft-os célár, a 15700Ft hamarabb lesz meg.
nekem az a meglátásom, hogy itt már nem az van, hogy A papír meg B papír, hanem az, hogy egy büfi vegy At is meg Bt is. aztán ha kell a lóvé akkor önti.
egis topik