Sziasztok! Na most nézem, milyen szép volt a papírunk ma. Szépen felnyomták. A végén még érdemes volt gyűjtögetni a meglévők mellé. További ilyen emelkedéseket kívánok 30K-ig :) Szép hétvégét..
egyetértek, erős papír ez, nem ez a gond, hanem a forgalma és ezért ezt csak "lent" szabad venni és utána célár ismeretében "kötelezően" be kell adni az eladási megbízást, mert borzasztóan kiszámíthatatlan a mozgása az illividitása miatt. 19200-on 25 db kelt el, ami nem túl sok ..
Közelebb van ennek a reális ára a 30-hoz, mint a 20-hoz, abban én biztos vagyok.
Ez még mindig nyomott ár nagyon, de évekig fog tartani amíg oda kerül az árfolyam ahol volt, mert ez oda tartozik, attól függetlenül, hogy valaki gondol egyet és borítja, mintha neki ingyen lett volna.
de mifasznak vegyek bele ha havonta 1.000ft fel le. és ennyikével is lehet borítani, vagy az egekig húzni. ha megvetted akkor meg pont az ilyen húzások miatt kell nyitástól zárásig figyelni. mert ez a papír 1percig akciós vagy 1 perced van hogy maxon eladd. één leszarom, eleinte tetszett, szerettem, de már egyre inkább felejtős számomra. otp vel 3szor lehet keresni addig amíg ezzel 1szer. amúgy nem rossz papír annak aki kiüli.
Írtátok már, hogy nagy darabszámos kötéseket figyelni szoktátok, mert utána ugrik az árfolyam.
Akkor most mi a faxnak nézitek?
Ebben a papírban a legkisebb a tévedés lehetősége, de az ilyen kitárazós ismeretlenek nyomják le. Aki nem napizni akar, az egyszerűen kivárja amíg elfogy.
Aki szabad tőkével nem vett bele, vagy eldobta, annak vitatható szellemi képességei vannak, nem kicsit.
1. ha komoly tőkéd van és okos vagy, akkor brokival keresl egy partnert aki egyeztetett összegért eladja, ekkor semmilyen árfolyambefolyásolás nem történik
2. ha komoly tőkéd van és "hülye" vagy, akkor csak úgy berakod piaci áron és pillanatok alatt az égben van az árfolyam, tekintettel a lanyha ker. könyvbeli tételekre..
egis topik