A tőkeemelés viszont csak 132 ft -on hajtható végre... na arra kiváncsi leszek, az előző tőkeemelésből tanulva hogy fognak tőkeemelést végrehajtani. Max zárt körben,
szép jó reggelt, én éjfél óta csak azt hajtogatom magamnak h ezt ügyesen megcsinálták, mit írtam nézzétek vissza anno viccből h pont a befolyó összeg lesz az ami miatt jelentősen kozmetikázott lesz az egész. Mi a céljuk: h akinek még van adja el, azért szebb lett volna egy +14m mint egy -166m de ez csak nézőpont kérdése, ami az ECO-nál megy az türhetetlen szvsz, baráti körökbe vándorolnak projektek és vicaverza és ez csak rosszat tesz az árfolyamnak rövid távon is de ne legyen igazam.
Törölt felhasználó2006. 02. 14. 08:39
viszont van valami más
2 évvel ezelőtt akkora minusza volt és mégis 140 lett,igen hírek kellenek,pl újabb tőkeemelés,vagy más,talán nem lesznek olyan szemetek és megcsinálják
Még 1 fontos dolog. A részvények 50 % -a egyéb besorolású befektetőknél van. Na ezzel nem tudok mit kezdeni ... Mi az hogy egyéb ? Valami vagy társaság, vagy magánszemély .... mi az hogy egyéb ?
- 212 milleres üzemi eredmény, ebben legérdekesebb hogy a költségek nagyrésze anyagköltség, meg szolgáltatások beszerzése. Pl. a szolgáltatásokért fele annyit fizet a cég mint amennyi a teljes árbevétel. Ha ehhez hozzáadjuk a majd ugyanennyi anyagköltséget, már el is ment a teljes árbevétel, a többi költség már a veszteséget generálja. Azért arra kiváncsi lennék mi generálja ezt a kirívóan magas anyagköltséget, egy szolgáltató(!) cégnél ?
Az árbevétel a duplájára nőtt (bár még mindíg nevetségesen alacsony a jegyzett tőkéhez képest. Két jobb forgalmu közepes ABC árbevétele ennyi kb.)
Viszont a cég magasan többet ér összességében mint a mostani árfolyam. Ennek ellenére pár napig - hétig stagnálásra vagy esésre számítok. A -166 miller ha a tavaly befektetett összegeket nézzük, nem tűnik vészesnek. Mindenesetre az eredmény számszakilag jóval rosszabb mint amire én számítottam. Ellenben azt gondolom még mindíg folytatódni fog a részvények gyűjtögetése, csupán egy évvel arrébb tolódott a fordulat.
Econet topik